Deletedmom127 Okuma yazma özgürlüğü çekenlere sesleniyorum... Kadın oraya kırk defa yazmış ki salı akşam burda listeyi paylaşcaz kazananlarin adını açıklayacaz. Niye okmuyorsunuz? Herkes gelmiş aynı soruyu bin defa soruyor. Valla ayıp ya. Akşam 7-8 gibi buraya liste paylaşcaklarmis işte. Eğer yetişmezse Çarşambaya kalacakmis. Yani yeter sakin olun bu kadar aç gözlü olmayın. Kazanan kazanır tebrik ederiz. Kaybeden de diğer ay katılır çekilişe. Hepimiz kazancaz diye bişey yok. Bu bizim için bi motivasyon bir heycan. Tadını çıkarın.
Merve-26 Deletedmom127 Aynı sorulari sorup duruyolar ben catliyorum burda az yukarilara çık oku herşeyin cevabı var ya neden insanlar okumak yerine aynı soruları milyonlar kere soruyolar anlayamiyorum cidden
Deletedmom127 kubraymk canım sende mi görmüyorsun yazılanları??????? Kendi attığın mesajının üstündeki mesajı bi OKU OKU OKUYUUUUUNNNNNNNNN
Buket4096 NaimeYilmaz peki birsey sorucam biz uye olmadan once katilim yapmistik ama uye degildik uye oldukdan snra tekrar yaptik uye olmak gerektigini farkettigimizde bunda bi sorun olacakmi
Deletedmom127 Merve-26 valla bütün sakinliğimi kaybettim. Bende cildirdim ama yapacak bişey yok. Vallahi ya ay delirdim. Bi tablet çikolata yedim sakinleştim 😂
Oznr46 NaimeYilmaz tarafınıza gelen bildirim herkese gelmiştir diyorsunuz bize bildirim gelmedi biz de katıldık ankete ama bir bildirim gelmedi
NaimeYilmaz Oznr46 Anketle veya çekilişle alakası yok bildirimin. Her zaman gönderdiğimiz motivasyon yazılarından biri 🥰
Ayten-1990 Yaa ankete 1defamı katılma hakkımız var çünkü birden fazla katılın die link geliyor her seferinde girip bakıyorm na var re yok diye dolduruyorum
NaimeYilmaz Gelen bildirimin metni tam şu şekilde, "Geçen haftanın en iyi annesi ödülünün kazananı sensin!🌸🎉" Çekiliş ile alakası yoktur.