66_Sevda_ Bi cekilis vardi instgramda bana cikmayacani biliyordum :)) zaten cikmadida bu cikar insallah
Merve_kucuk Ayse3244 Senarslanceliktas pazartesi bizimde mesaimizi başlayacak dataları ayıklamakla geçer büyük ihtimalle salı akşam 7-8 gibi yaparız çekilişi. Ama söz vermeyelim😇 diye yazmış admin
Ktugbaa İnstgram üzerinden de ankete katılıyorum burda da karşıma çok çıkıyo ve her seferinde giriyorum 😂😂 şans belki bize de çıkar annesi pek şanslı değil ama bakalım oğluşun şansı olur mu 😂💙
ikranin_annesi HappyMom bende kaydoldum ve galiba hamileyim bugun şüphelerimin yanitini bulucam yeni bebisimin sansina kismetine🌷😊❤❤❤❤❤
Adige09 adm ee fazla uzattiniz ama bu kadar da esnetilmez bi çekiliş instagram da 55 sayfayi takip ettiren hesaplar gibisiniz bir daha katılmayız olur biter Happy ailesi olaraktan ✋🏾😚
adm Btl_zngn Seymen1905 pazartesi bizimde mesaimizi başlayacak dataları ayıklamakla geçer büyük ihtimalle salı akşam 7-8 gibi yaparız çekilişi. Ama söz vermeyelim😇
Selmaercan NaimeYilmaz neee salı mı heyecan heyecan üstün e desene😍😗 inşallah şanı benden yanadır ya inşallah 🍀💝