Ece0102 Geçenkine katılmamıştım. Bu sefer oğlumun şansına bizde katıldık :) hadi hayırlısı bakalım :)
NaimeYilmaz Deletedmom210 snurgul 16.02 23.59 tarih ve saatinde son katılım gerçekleşecek. Kontrol işlemleri tamamlanınca canlı yayın ile çekilişi yapacağız. 💕
Snd_dzgn23 NaimeYilmaz ana ekran girişinde bebeğin fotoğrafı oluyordu şimdi çekiliş ile ilgili şeyler yazıyor bir kere katılmıştım zaten bir daha doldurmam mı gerekiyor acaba
SameTugcEymen HappyMom Hadi hayırlısı bakalimm. Inşallah kızımın ve oğlumun şansına çıkar 🙏 hepsini yazın olacak düğünlere dağıtırım ilaç gibi gelir valla tabi yarim çıkarsa. 🤣🤣🤣
Fnddgll HappyMom çekilişler ne zaman yapılıyor haberimiz yok sadece kazananı acikkiyorsunuz instagram da neden yılbaşında olduğu gibi canlı yayında olmuyor çekiliş
Deletedmom210 NaimeYilmaz burdan da bugün içinde yazarsınız degil mi 🥰 insallllaaah bu şanslı bu sefer benimdir yaaa🙈
Deletedmom210 Snd_dzgn23 aynısı bana da olmusti üstlerde bunun cevabı var ne kadar katılırsanız katılır sadece bi tanesi katılım icin gecerliymis💁🏻♀️
Deletedmom127 NaimeYilmaz çok teşekkür ederiz ya 😍♥️ isteseydiniz böyle bişey yapmazdınız çok hoş bişey bu. Yani kazanmasak bile böyle heycanla beklemek de güzel. Uygulamaya heycan katıyor ♥️böyle bişey yaşamak da çok güzel.