Mryslny Bu hafta cuma tam 14 haftalık olucaz.. Acaba cinsiyet belli olurmu ☺️ bizleri bir olup ta öğrenen de var mıdır? 😍
Zeynoo21 Mryslny evet kuzum bellı olur Allah ızın verırse sende ne belırtıler var bende belırtılerım azaldı da hiç hamıle degılmısım gıbı
gmzmg Mryslny 12. Haftada kıza benziyor demişti doktorumuz. 2 hafta sonra da kesin kız demişti. Yani bebek kendini gösterirse ve doktorunuz da özeldeyse söyleyebilir. Duyduğuma göre devlette doktorlar cinsiyeti erken söylemekten imtina ediyorlarmış.
Canan_olg Mryslny Erkekse belli olabilir kız ise tam emin olamayabilir ben kızımı 20. Haftada öğrendim ama bebişin duruşu da uygunsa 15-16 haftada öğrenebilirsin
Ozlemkubra Mryslny ben 12haftalık öğrendim 13de kesinleştirdi doktorum şuan 14haftalığım 😍😘 inşallah sizinde belli olur
Ozlemkubra Mryslny gitmeden yarım saat önce çikolata yiyin bakın etkisini kesin görürsünüz 12 haftalık olmasına rağmen zıplayıp bacak bacak üstüne atıyordu
Tazeannelik Ben de 14+5 im dün gittik tam kendini göstermedi doktor net olmamakla beraber söyledi cinsiyeti, anlayan varsa bakabilir mi hatta ☺️ https://hizliresim.com/JV5Pq5
Gul97 Bende dün gittim doktora 16+3 üm göstermedi bebek canım çikolata ye girmeden içeri ben unuttum benimki uyuyordu resmen öğrenemedik 😂😅
Pamuk123 Geçen hafta ikili taramada 12+5 de perinatolog %99 kız dedi dün 13+5 te kadın doğum doktorumun kontrolünde %85 kız dedi bakalım %100 demeden içim rahat etmeyecek ama siz çikolata yiyip gidin ben öyle yaptım 😊
Duyguali Mryslny tam 12 haftalıkken doğum günüm de bir kızım olacağını öğrendim. Ama devlet hastanesi söylemiyor o haftalarda