Happpm Kızlar 18 haftalık hamileyim burnum kanıyor hani akmıyor ama hep sildigimde kanlı bilgisi olan varmı
gmzmg Happpm kan basıncı arttığı için bu haftalarda burun kanaması olabilir deniyor fakat yine de doktorunuza sorun.
Zelihafirat Happpm canım bende 15 haftalığım Benimde ilk kez bugün oldu akıntı değilde peçete vurunca kan değdiğini gördüm ve baş ağrısı başlamıştı hemen doktorumu aradım bebekle alakalı olsaydı vajinadan kanama olurdu bir sıkıntı olmaz kanaman hep olur dedi
Bsraakdmr Happpm benimde olmuştu canım hatta genzime bile akmıştı kan kusmuştum tahlillerde hiç bi şey çıkmamıştı çok şükür korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorım
Ygmroglcn Happpm canım bazen benişlerimiz büyürken damarlara baskı yapıyor karnımızda buda onun sonucu arkadaşımın şakır şakır kanardı haftada 1-2 kez çok şükür bebeğini sağlıkla aldı vajinayla alakalı değilse korkma ama tabiki mutlaka doktoruna danış biz sana anca burda tecrübelerimizi söyleyebiliriz
Canan_olg Happpm Kan basıncı arttığı için kılcal damarlar çatlama yapıyor canım benimde kanıyor burnum
Gokcylan Evet kulak,burun,boğaza gitmiştim bende hamilelikte hormonlardan dolayı burun kanaması olabilir endişe etme demişti sitres üzüntüden uzak dur demişti takma kafanı normal olduğunu söyledi doktorum☺️
Ezgievrenn Happpm benim hep kanıyor hatta gecen baya kanadı 26 haftalığım. kan hacmi artıyor dolayısı ile ince damarlardan sızıntı olabiliyor. yoğun olmadıkça sorun yok