Bende dogum yaptim 😇 Darisi sizlere oncelikle hep dua etdim mevlam hicbir annenin kucani bos birakmasin bende ogrendigimden beri burdayim bildigim konularda yazdim sizLerden fikir aldim gecen haftalardan post acdim 36 dan beri perinatolog polikinliginde hastanelerde yatdim tek isdegim eve gelmekdi 3 gun evde kalip sali gunu yatisim yapildi bebegim kl almamisdi ve suyu azdi ve bende hemofili hastaligi hemoroit ve oglum makat di ve nts sancilarda cikmisdi icimi hep ferah tutdum dokdor yatirdi nekadar buyutursek okadar iyi dedi ve sezaryana karar verildi cook ama coook isdiyodum normal dogum bolemis nasip ki gene anneyim gebeligim hep kusdum ilk 3 ayi saymiyorum bile ilk ogrendigimde kanamam oldu gene hastaneydim karnim buyumedi hic yerimde durmadm ama bi yatma isdegi de geldimi 1 hafta kalkmadim sukur iyi gecdi cunku benim sikayet etdigim ne varsa bi baska annenin duasidir.
*dipent kesinlikle alin
*geceliik ilk saatle de iyi oluyo kanama kontrolu icin
*benim sukur sutum geldi bence yapiya bagli 3gun bebegime emme refleksi icin ugrasdik pes etmeyin sagdim sırıngayla verdik azina mama almadim sarılık olmadi
- umraniye kadin dogum takipliydim orda dogurdum memnunum zaten knk olmusduk dokdorlarla surekli yatdigim icin hastaneye odamada kapi susumu cicemi cikolatami getirdim koydum kendi alanima gerci ben 1 gun 2 kisilik odada sonra ozel oda tutdum.
- evet ilk kalkis cook zor kalkmakda cok zorlandim ilk 3 gun 2 kisi kaldi yanimda ama bende hastaligmdan dolayi diren vardi ve hemoroitimde vardi tuvaletde bi zordu
- kesinlikle bol kolposdo kayisi ve bol yuruyus yapin gaz ve ilk tuvalet onemli
- ben genel anestezi isdedim pisman degilim tercih meselesi
- cok terneliyo pijama alin 3 takim koymusdum heo kullandim bebegime 4 takim koymusdum hep kullandim
- olculerse 47 cm 2200 dendi 38+0 da dogdu
- 29 ocak 2020 9.20 2.400 47 cm dogdu minnak 😇 1 hafta ildu bile gercekden kucaniza alinca herseyi unutuyosunuz . Ben bugun toplandim yarin dikisim alincak sadece 2 tane yapistirma yapiyolar dikisi .
Uzun oldu sormak isdedinz ne varsa buyrun