zntrkn Adschatz canım sağlık ocağı ile görüş ama bence geç kalmış olabilirsin en azından son dozun yapılsın. Benim ilk 19. Haftada 2. De 23. haftada yapılacak
ozlemoz13 Adschatz ilk dozunu 19.haftada ikinci dozunu 23.haftada yaptırdım, sağlık ocağından size bilgi vermeleri gerekiyordu
hilal-ali32 Adschatz Ben 25 deyim. 2. Dozumu dün yaptırdım geç kaldım sandım ama ebe 30 a kadar yapılabiliyor dedi
Ummugulsum_44 zntrkn beni ebe ararım dedi ama aramadı 27. Haftaya girdik ikinci doz çok önemli miydi ya
iremss Adschatz ben hastalandığım için 24te aşı oldum herhangi bir sorun olmadı zaten 4 hafta sonra da tekrar olmanız gerekli 🌸
Anne23 Bende dün yaptırdım 19+6 haftalığız. ikinci dozum bir buçuk ay sonra olucakmış bence sağlık ocagına gidip hemen hemşirenle görüş canım ☺️
Nazoss Adschatz ben ilk dozu 24. haftada yaptırdım, ikinci dozu da 28 de dün yaptırdım cnm. Sağlık ocağı herhangi bişey söylemedi
Ecrinbzkrt Adschatz ilk dozumu 24.hafta vurucaklar gün verdıler 2.dozu 4hafta sonra vurucaklar sıze saglık ocagından yapılacak lıstesı verılmedımı bana verıldı ben ona gore hareket edıyorum kı kendılerıde zaten söylüyor şu tarihte gelıceksın dıe cnm
zntrkn Ummugulsum_44 normalde bana 3 doz dediler. 19. Hafta ilk sonra 1 ay sonra ikinci bir de Doğumdan sonra diye. Ben yaptırmakta çekimserdim. Ebe dedi ki en son ilkokulda yapıldı tetenoz 11 yıl geçmiş üzerinden deyince korumalığını bittiğini bende düşündüm
Pembepanterr Ummugulsum_44 tarih yazıp su gun geleceksiniz demedi mi size sorumsuzluk yapıyor bazılar neden aramazsın ki arıcam diyip
Nltka Benimde ilkini 26de vurdular 30 da diğerini vurdular . Çok acele etmeyin çok güçlü bir iğne çünkü bebek ne kadar büyük o kadar iyi bence
Pembepanterr Adschatz canım sağlık ocağından ararlar aslında yaptırmalısın bence bende 21 demi ne yaptırmıstım 1 ay sonra falanda belki daha fazla hatırlanıyorum 2. Dozumuzu yaptırdık anne ve bebek için önemli bir aşı 😊
Ummugulsum_44 Pembepanterr yok aramadı bana kağıt verdi kaybetme sakın bir ay sonra ikinci doz için ariycaz dedi bende unuttum tabi onlarda aramdı