Merdonunannesi Progestan 200 mg yumuşak kapsül kullanıyordum.eczaneye fitil istediğimi söyledim ancak progestanın fitili yok sadece hap ve ampul var dediler.muadil olarak ilaç ismi verebilirmisiniz fitil olarak kullanabilmem için
Deletedmom317 Merdonunannesi ilacı zaten hem fitil hem hap olarak kullanabilşyorsun bana öyle demişlerdi
Percem Merdonunannesi aynı ilacı hem oral hem de vajinal yoldan kullanabiliyorsun zaten ayrı bir ilaç değil canım.bende o hapı fitil olarak kullandım.
Yasmiiinn Bende bi ara kullanıyordum ama fitil olarak vajinal yolla uyguluyordum şuan kullanmıyorum tabi.. öyle birşey demeleri imkansız neden öyle birşey dediler size anlamadım🤷♀️
Arzuarzu Yasmiiinn Bu ilacı fitil olarak kullanıyorum , ağız yolundan alınan da aynısı diye biliyorum @Merdonunannesi
Busratm Merdonunannesi Ağızdan aldığınız ilacı fitil olarak da kullanabilirsiniz. Fitil olarak başka çeşidi yok zaten 😊
sryvzozgn Merdonunannesi canım zaten o yumuşak kapsül yani hap olarak aldığımızı fitil.olarak kullanıyoruz muadili olarak farklı birşey arama