Demettansa Arkadaşlar 7 buçuk aylık hamileyim Dün hastaneye muayeneye gittiğimde doktorum çatlakların oluşmuş artık catlak kremi kullan dedi. Ama yazdığı lierac catlak kremi biraz pahalı geldi. Farklı ve daha iyisidir dediginiz önerileriz var mı. Yardımcı olur musunuz. Teşekkürler❤🌼🤗
Ezesel Demettansa Tecrübeyle sabittir yazdıklarım :) İkinci hamileliğim her ikisinde de kullandığım tek şey bebe yağı hiç çatlağım olmadı ama 38 ila 40. Haftalarda ne yaparsanız yapın bir iki çatlak oluyor. İlk gebeliğimde 40+3'te bir çatlağım oldu oda çok büyük değildi. Şuanda da 38 haftalığım henüz bir çaylağım yok. Keşke 7. Aya kadar ara ara bir krem yada nemlendirici sürseydin.
Demettansa Ezesel hiç catlak olmadı yeni yeni farkettim. Ilk.gebeligim açıkçası ne zman olur ne zman kullanılır bilmiyordum ondan böyle malesef😔
Asl90 İçeriği temiz ve uygun bişey arıyosan frei öl markasının gebeler için yağı var canım bakabilirsin trendyolda indirime giriyo sık sık
Ktuna Bana da lierac vermişti doktorum ama çok pahalı olduğu için almadım. Duş sonrası hindistan cevizi yağı sürüyorum. Diğer günler frei öl hamileler için çatlak yağı kullanıyorum 8.aya girdim şu an çatlağım yok. Ama dün farkettim ki sadece belime yağ süremiyordum görmüyorum diye bi baktım arka tarafım çatlamış 😂 diğer yerlerimde bişey yok. Yani yağın faydaları var diye düşünüyorum ama her yere sürmek lazım 😁
Seymagms Demettansa ben watsonsdan almıştım ilk zamanlardan beri sürüyorum 32 hafta bitmek üzere hiç çatlağım yok sadece belimin yanında bi kaç tane var oda bekarken de vardı başka yok yani belki de vücutla da alakalı bilmiyorum ama ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum bazen de kantoron yagı sürüyorum onu da annem kendı yapmıştı
Ezesel Demettansa Bunu kullsns bilirsin daha uygundur fiyat olarak. https://m.trendyol.com/bio-oil/catlak-karsiti--nemlendirici-cilt-bakim-yagi-60-ml---yeni-formul-6001159117766-p-31072926?boutiqueId=331316&gclid=EAIaIQobChMI1cSxxKW65wIVSsDeCh3C0AySEAQYASABEgI0PPD_BwE. Birde her akşam ve her sabah bol bol bebe yağı sür banyodan sonra da nemli nemli krem veya bütçene uygun bir yağ kullanabilirsin. Linke belki ulaşamayabilirsin biooil çatlak önleyici yağ
Didem25 Ben frei öl ve incia kullanıyorum , mühendisin oğlunun tavsiyesiydi. İlk gebeliğimde lierac kullanmıştım çatlama olmadı ama gerçekten çok pahalı. 32. Haftadayız henüz çatlağım olmadı inşallah olmaz 🤲🏻😊
Demettansa Ezesel peki çok teşekkür eserim zaten önerilenler arasında en fazla önerilen ikici ürün sizin önerdiğiniz bu yağ. Teşekkür ederim. Sağlıklı günler insallah❤🤗
zeynep_2020 Ben bio oil çatlak kremi kullanıyorum 6 ağlık oldum ve karnım büyük çatlağım olmadı çok şükür düzenlide kullanmıyorum 2. 3 günde bir. bunu tavsiye üzerine aldım gerçekten çok memnunum nemli tutuyor araştır derim 👍