Ebru-boz Benim doktorumun yaptığı uyarılar arasında bu durum vardı. Gözünün önünden uçuşan birseyler olursa,şimsek çakması gibi ışık olursa tansiyonunu ölçmelisin dedi. Yüksek tansiyon çıkarsa direk hastaneye gitmenin önemli olduğunu söylemişti. Dikkat etmekte fayda var.
Zeyk Ebru-boz Aynen öyle zaten bende bu sebeple gittim dün doktora hiç tansiyon sorunu yaşamadım ben ama ablam gebelik zehirlenmesi sebebiyle erken doğum yaptı bende tetikdeydim. Dün tahlillerimi falan yaptırdım. +1protein pozitif çıktı. Tansiyon takibi istedi. O sim ucusmalari burada ki çoğu insan normal sayiyor bu postta onu gördüm 🙃 gözün bozuk diyen bile oldu. Cidden ihmal edilecek birşey değil ❣️
Balimkiz Zeyk aa canım benim yeni gördüm çok geçmiş olsun inşallah gebelik zehirlenmesi falan değildir içini ferah tut sen 🙏
Btl_zngn Zeyk ayy az kaldı hayırlısıyla doğurup sağsalim kavuşsaydık çocuklarımıza benide korkutan bu son zamanlarda bişey olması
Zeyk Belginatiman Canım ben dün gittim doktora bugün de sonuçlarını aldım az yukarda yorumları oku istersen faydası olur belki sana da ♥️
Misssimsek Zeyk geçmiş olsun canım arkadasimda da çıkmıştı o sürekli tansiyon takibi yaptı. Tansiyon yükselince protein kacagida artiyormus.
Zeyk Misssimsek evet canım bende takip edicem artık inşallah sorunsuz atlatırız surda doğuma bir ay kadar kaldı 🙏❣️ sağolasın 😘
Pcosaragmen Zeyk Benim Dr um özellikle söyledi bugun ,Sim gibi uçuşan şeyler ,baş ağrısı ,ani yüz goz şişmesi bunları ve tansiyonunu takip et çok önemli diye ben de 37+0 im ,preklampsi olabilir diye ,istersen ihmal etme canım ,geçmiş olsun
Zeyk Pcosaragmen Canım ben postu dün açtım dün de gittim hastaneye. Sonuclarimi aldım. İdrarimda +1protein pozitif çıktı. Zaten ablam bu sebeple erken doğum yapmisti. Tetikteydim. İyi ki gitmişim. Şimdi tansiyon takibi yapicam. Ama burda gözün bozuk diyen bile oldu. Herkes normal görüyor bu durumu. Aslında ihmal edilecek bişey değil.♥️❣️ Çok teşekkür ederim.