Elifege Zeyk detaylı bi göz taramasından da geçebilirsiniz. Benimde gözümde retinada yırtıklar varmış onları lazerle yama yapmışlardı. Ve bu yırtıkların bahsettiğiniz ışık oyunlarına yok açtığını söylemişti doktorum. Baktırabilirsiniz sizde..
Zeyk Elifege Sonuçların çıksın eğer protegin kacagi yoksa göz doktoruna da gorunurum çok teşekkür ederim 🙏❣️
BusraDevlet83 Zeyk Ama gida zehirlenmesi olsa kusma, kramp agrisi, ishal fln olmaz mı? Ben sanmıyorum. Gözlerinizle alakalı olabilir hatta hamilelikte de olabilir belki. Icinizi ferah tutun. Birşey olduğunu düşünmüyorum.
HGC Zeyk belim ağrıdığında acile gitmiştim evime yakın bir hastaneye sırt üstü yatırmıştı hemşire; ama kendi doktorumda sola yatırdı. Sol daha rahat ettim. Bundan sonra NST’lere alışmamız lazım 🤭
Zeyk HGC kesinlikleee. Bir arkadaşım var dogumhane hemşiresi o da bugün sola yat hep daha sağlıklı olur senin için dedi. Tecrübesizliği bugün hep sol yatmadim ama daha sonrakiler de öyle yapacağım.
Zeyk BusraDevlet83 Yarın çıkacak inşallah. İdrarda protein kaçağı olması durumunda yakın takibe alinacagim sanırım 😬
Cnsmsl Zeyk canım öncelikle geçmiş olsun bende 33+5 günlüğüm benim ellerim ve ayaklarım felaket şiş ayakkabıyı geç çoraplarım olmuyor gözlerim yüzüm yine o şekilde dün sabah tansiyonu ölçtürdüm 13 8 çıktı ki normalde benim hep 10 11 arasıydı doktor idrar aldı sorun yok dedi 3 hafta sonra gel dedi sence başka doktora gitsem mi doktorum pek önemsemedi bide bebeğin suyu çok fazlalaşmış ve rahim yumuşamış
Zeyk BusraDevlet83 Tabikiii🙏 inşallah öyle olur. Bende hep olumlu düşünürüm her zaman ama işte ailedebboyke bir dogum oldu daha önce o biraz tedirgin ediyor ama sonuçların güzel çıkarsa ne ala ❣️
Zeyk Cnsmsl İdrar tahlilini başka bir doktora göster bence şikayetlerini de söyle. Bide idrar kültürü yaparlar sonra belki için rahat eder. Belki gerçekten sorun yoktur ama doktor biraz onemsemedi gibi geldi diyorsan başkasına gitmek iyi olabilir🙏
Zeyk Sumeyradem_06 Daha sonra tekrar ederse önlem alırsın sende yukarda yazdım gittim doktora da bugün bilgilendirdi beni oku istersen❣️
BusraDevlet83 Zeyk Sonuçta ilk anda doktora gittiniz. Bu önlemi aldınız . Dediğim gibi pozitif olalım. Yarin için haberlerinizi bekliyorum. Tekrar geçmiş olsun. 😊
Zeyk BusraDevlet83 Evet evet tabi elzem bir durum olabilirdi 🙃 tamam çok teşekkür ederim 🌸 yazicam sonuçları😘
Miniminikuss Zeyk ya en son limonlu ıhlamur ıcerken aynı durumu yasamıstım. Limon tansiyonumu dusurmustu. Sizinde tansiyondan olabilir canım