SemaKl Kızlar miğde bulantıları kaçıncı haftadan itibaren başlıyor ben şuan 4+4 deyim henüz çok minik ama korkuyorum inşallah hiç bulantım olmaz 😕
Ekimucizesi SemaKl canım 4 de benim de hiçbirşeyim yoktu 7. Haftamdayım ölüyorum ama inşallah sende olmaz
Sayrkann SemaKl canım benim 6. Haftada başladı 12. Haftada bitti gibi . Şuan 16 haftalık hamileyim bazen ara ara oluyor 😒6 kilo verdim bulantı yüzünden
SemaKl İnşallah olmaz ☺☺ Canım bişey daha sormak istiyorum ben adetime 4 gün kala öğrendim beta değerim 160 çıktı üzerinden 8-9 gün geçti kese görünür mü acaba bir daha da hiç kan vermedim doktor 2 hafta sonra gel demişti
ygmr SemaKl sema benim on gun gecmisti oyle gittim doktor keseyi bile giremedi haftaya gel dedi gittim bu seferde keseyi gordu bebegi gormedi yani benim biraz geriden gelioms seninkini gorurler hemen belki
Saramasal Ben hamileymisim haberim yoktu arabaya binince çok bulaniyordu öğrendiğim de 5 haftalkmis erken başladı 3 ay sürdü 4cu ay azaldı smdi 5 ci ayı btmesine 1 gün var sadece ağır kokularda bulaniyor
Nazel Saramasal ben de öyleyim 12. Haftadayım aşırı midem bulanıyor ve kokulara karşı da bulanıyor 🤧🤧
Saramasal Nazel limon yiyodum ben tuzlayip gecede limon la uyuyodum koklayarak dene belki işey yarar en azından minimuma iner☺
Oykubrkn Kızlar merhaba bende 7+3 ama çok fazla iş yapamıyorum inanılmaz nefes nefese kalıyorum ve bayılacak gibi oluyorum sizde de böyle oluyor mu ya da oldu mu?
SemaKl Oykubrkn canım bendede nefes nefese kalma durumu var bide bi kere kalbim çarpıntı yaptı çok korktum
SemaKl Sağolun kızlar ben garantiye alayım doktor dediğinde gideyim şimdi giderim göremez ben panik yaparım 🙈
SemaKl Sağolun kızlar ben garantiye alayım doktor dediğinde gideyim şimdi giderim göremez ben panik yaparım 🙈
FuatTataroglu SemaKl eger goremezsen korkma bende gorememistim 5 inci haftadan sonra vajinal ultrasyonda kese gozukmustu ❤👶
FuatTataroglu SemaKl bide canini skmak gibi olmasn ama bende ilk baslarda hc bulanti olmuyodu hamile oldugumu bile unutuyodm suan 6+5 im bi haftadr berbat durumdym😔😔