Tubina Hala doğum şeklim net değil, aslında çatım uygun ama doktorum bebeğin kilosundan dolayı sezaryeni önerdi ama tedirginim, zorlukları kolaylıkları nedir? Ne kadar sürede iyileştiniz sezaryen olan annelerden bilgi bekliyorum
Kaderaslantekin Tubina bi hafta once sezeryan dogum yaptim belden igne ile bas agrisi cekiyorum bir haftadir tarif edilemez derece de bi agri dikislerde faln hic bi sorun yasamadim hmen ayaklandim ama yan etki olarak bas agrisi cok zorladi beni
Gurbet_kusu11 Tubina 2 ay önce doğum yaptım 1 haftada ayaklanıp 10. Gün uçakla seyahat ettim. Bol bol nescafe tükettim ve gazımın çıkması için de sürekli erik kompostosu içtim ve çok şu içtim. Nescafe 2 si 1 arada içtim bebeğime zararı olmadı karnınıza illa ki bastırıyorlar pis kan akması için. Ilk 3 gün desteksiz oturup kalkmak imkansız.. Çabuk ayaklanmak için bol bol yürümelisin. Çok geçmiş olsun şimdiden 🤲🏻
Kbrckbln Tubina valla tatlım 19 ay önce spinal sezeryan oldum belden uyuşturdular yemek yemeye başladıgımda doktorum sürekli soğuk çay nescafe ve tatlı tüketmemı soyledı ne baş agrım oldu ne sancım oldu çok sık agrı kesıcı serum taktılar 3 gun eve geldim hala baş agrımda yoktu dıkışlerimde sızlamadı agrımadı sadece öksürürken bide kahkaha atarken canın acıyor o kadar oda 15 gune gecıyor zaten
Ozgesn Tubina ben ilkini genel anestazi oldum . İkinciyi de genel anestazi olacağım . Bas agrısı vs bsey kalmıyor 3 günde normal yaşantıma dönmüştüm ilk çocuğumda 🥰
Nejlakk Kaderaslantekin Baş ağrısı için bol bol sıvı tüketmenizi tavsiye ederim.Benim eşim anestezi teknikeri bende sezeryan düşünüyorum kendisine cok baş ağrısına sebep oluyormuş diye sordum oda omurilikten iğne yapilirken sıvı kaybi olduğu için baş ağrısı yaptigni sezeryandan sonra bol bol sivi ve kahvenin iyi geleceğini söylemişti.
SerpilAkbulut Kaderaslantekin Nescafe ya da kahve iç canım günde bı fincan benim doktorum söylemişti ve isede yaradı
Kaderaslantekin Ilknur_degrrli1 dogumu sehir hastanesinde yaptim en etkili serum ve ilaclar bile pek etki etmedi doktorlar bile sasirdi
123- Genel anestezi olduğunuzda herhangi bı baş ağrısı bel ağrısı felan olmuyo ben genel anestezi olucam hemen de ayaklanabiliyosn
Kubra_46 Bugün beşinci günüm sezaryen ile doğum yaptım baş ağrısı falan yaşamadım dikislerimdede sıkıntı yok ama karnımın yan kısımları çok ağrıyor sanki dikislerim orada gibi oda her 2 doğum seklinide yaşadım 1 günde maalesef o yüzden bastırma yıpranma sonucu ağrılar galiba
Tubina Kubra_46 geçmiş olsun, bende her ikisinide aynı anda yaşamamak için karar vermek istiyorum artık. 2. Gün kendi başınıza kalkabildiniz mi yataktan falan
Kubra_46 Tubina sadece rahim sertmi diye hafifce bakti bişey anlamadım saniyelik bişey o kadar abartıldığı gibi değilmiş
Tubina Gurbet_kusu11 çok teşekkür ederim. Kahve günde kaç bardak içtiniz. Bide sütünüz ne zaman geldi
Gurbet_kusu11 Tubina Sütüm 2 gün boyunca gelmedi eve gidip duş alınca geldi. Kahveyi gün içinde 3 bardak bile içtiğim olmuştur ama ne baş ne bel ağrım olmadı çok şükür 🤲🏻
Gurbet_kusu11 Tubina sütün hemen gelsin istiyorsan hastaneye gitmeden önce ılık dus alıp göğüslerine masaj yap faydası olan olmuş