Merveceee Kızlar uygulamayı indirince 20 tl para puan geliyor kargoda bedava ben kendi hesabımdan primaninbebek bezini aldım 1 tl ye geldi , eşimin hesabından da bebek bezi aldım 9 tl ödedim ona da bakin isterseniz
Merveceee 04052016mh ürünü ekliyorsun sepete puan kullan kısmı var sepette 20 joker puanınız var diyor orda kod kısmına 20 yazacaksınız limit 20 olduğu icintutardan 20 tl anında düşüyor kargo zaten bedava
04052016mh Merveceee aldığın ne kadar olursa olsun düşüyor mü yirmi yoksa limit mi var şu kadar üstü diye
Merveceee 04052016mh hayır limiti yok ben 29 liralık slepy beze 9 tl ödedim, ıslak mendil de bedavaya geldi
Merveceee Ozgee11 kotu dün gece aldım alışverişi bu sabah yapabildim akşam hata verdi ama süresi 24 saatin içinde deneyiniaterseniz
123- Bende emzik emzik kutusu ve aptamil sıvı mama aldım 2 lira ödedim aksamda eşimden yapıp bıseyler daha Alicam 20 tl para puan veriyor
123- Dilaracezik 10 tl indirim kuponu oluyo ekstra bu para puan ben esimin hesabından yaptım gelmedi bana gelmişti kısmet artık