Edanur5558 Bugün doktora gittim zeka testi yaptırma zamanı dedi zeka testi yaptırıcakmısın diye sordu hanımlar aranızda yaptıran varsa bilgi verirmisiniz acill 🤔
Merve_fatih Edanur5558 ben yaptırdım canım. Hem güvenilirlik açısından en doğru test olduğu için (%95 gibi bir oran) hem de Allah korusun ama bişey varsa da kendimi hazirlayabilmem için. Bana yaptırma diyen çok oldu ama ben yaptırdım kimseyi dinlemedim açıkçası
Berfin_kycn Edanur5558 özele gidiyorum 15 haftalık gebeyim doktorum iyice kontrol etti bi risk görmedi yada şüphe duymadı o yüzden yaptırmadım 3 lü tarama testini mutlaka yaptıracam ama
mrvygrtc Edanur5558 bende yaptırdım canım. Bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Allah korusun ihtimal olsaydı da kendimi ona göre hazırlamak istediğim için yaptırdım
Edanur5558 Humi ben şuanda 10 haftalık hamileyim bana bugün söyledi doktor galiba 11 12.ci haftalarda falan oluyor❤
Edanur5558 Merve_fatih ben ilk başta bilmediğim için korktum bebekten birşey mi alıcaklar diye sonradan intarnetten baktım biraz görünce içim rahatladı bende az önce randevu aldım yaptırmak için peki devlet hastanesine yönlendirdi beni bir ücreti falan oluyor mu bu testin acaba ?
Humi Edanur5558 ikili test ve detayli ultrason bahsettigi zeka diyince hic duymadim cunku. Perinatologtan randevu al ama lutfen parasindan kacia en iyisini arastir git cunku en onemli incelemedir 30-35 dk yapiliyor muaynesi
Merve_fatih Edanur5558 yok hayır hiç bir ücreti yok sadece senden kan alıyorlar ordan hormonlara değerlere filan bakılıyor ultrosonda da bebeğin burun kemiği ense kalınlığı ölçümü yapılıyor
Edanur5558 Merve_fatih anladım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bir kaç kişiye sordum ücretli dedi ama galiba onlar özelde falan yaptırdı içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim ❤👼
Edanur5558 Berfin_kycn anladım çok teşekkür ederim baya testler oluyor ya insanın ilk gebeliği olunca biraz korkup kararsız kalıyor ilk gebelikte biraz acemilik oluyor ikincide daha bilgili oluyorsun❤👶