[silindi] kızlar merhaba normalde özele gidiyorum. 4hafta sonra detaylımız var masallah fiyatlar ucuk devlette yaptırmayı düşünüyorum aranızda pursaklara devlet hastahanesinde yaptıranlar oldumu veya baska hastanelerde memun olduğunuz hangi hastahaneler var acaba?
Biranne00 [silindi] canım detaylı için randevu bulman çok çok zor devlet hastanelerinde burda bi kaç postta okumuştum 2 ay önceden randevu almışlar hep. Pursaklar devlet hastanesinin kadın doğum polikliniğinin doktorlarının çok ilgili olduğunu duymuştum ama detaylı ultrason hakkında bi bilgim yok 🥰
duygu_ozgenc [silindi] şehir hastanesine gitmeni tavsiye ederim ama baya önceden git ki randevuyu geç tarihe veriyolar 19 haftam da randevuya gitmiştim 23 haftaya attılar
[silindi] Biranne00 bizede aynısını dediler canım randevu bulmamız zor olurmus bir sansımızı deneyelim bakalım ben birkere gittim pursaklar devlete gercekten asırı ilgileler ve hasta sayısı az yeni olduğu için doktur cok sevmiştim özele gitmeseydim tercihim olurdu mutlaka canım
zeynep_2020 Bende özle gidiyorum normalde, ama detaylı ultrason çok pahalı geldi bi arkadaşım Cebeci Ankara üniversitesi hastanesi ayarladı bir hafta önce gittim 130 liraya çektirdim Pursaklar hastanesine hiç gitmedim orda doğum bölümü varmıymış 🤔
[silindi] zeynep_2020 evet canım var kadın doğum dokturun birisine gitmiştik cok iyiydi özel gibi hastahane. bende burda yer bulamazsam arastırcam artık mecbur diğer hastahaneleri🤷🏼♀️
[silindi] duygu_ozgenc tamam canım bende 16haftalığım erken gidiyim orayada ozaman pursaklardan sonra