Okyanus-1 Kizlar Omega 3 içmeye kaçıncı ayda başladınız hangi marka tableti kullanıyorsunuz Birde bebekte aşırı kilo alımı yapıyormuş doğru mu yaşayan bilgisi olan var mi
gmz91 Okyanus-1 regenesis max kullanıyorum bende 400 mg omega var içinde gebeliğin başından beri kullanıyorum bebekte de aşırı bi kilo yapmadı haftasıyla uyumlu bi kac günde önde sadece
bhs08 Okyanus-1 ovean krill oil kullanıyorum gebeliğin başından beri doktorum özellikle gece yatmadan önce içmemi önerdi. Öyle yapıyorum geçen hafta 37 . Hafta kontrolümde 3.300 dü kilosu sanmıyorum kilo yapcağını belki annede iştah artması yapabiliyor bazı vitaminler 🤷♀️
Okyanus-1 melcay venatura nin omega 3 kullanıyorum 18 haftadayim da bebeği abartı bi kilo olur mu ki dogurana kadar
melcay Okyanus-1 doktorun ile görüş istersen ama bebeğin kilolu olması benim için endişe edecek bir durum değil. 37+2 yiz cuma günü 3 küsür kiloydu. Çok aşırı bir kilo farkı olmadı bizde.
Sesem Aydan itibaren kullanmaya başladım bebeğim 1 hafta önde kilo olarak ama aşırı bir kilo yapma olayı yok.
Bbsraa Regenesiss max kullanıyorum. Hamileliğimin en basindan beri hala da kullanıyorum. Normal haftasinda ilerliyor gelişimi şükür. Ben de kilo almadım 5.ayimdayim şuana kadar 2 kilo aldim henüz onunla da ilgisi yoktur diye düşünüyorum.