1994ozay 36 haftalık hamileyim göbeğim dışarda bu normal biley biliyorum ama göbeğimde hafif morarma var bu normal bişey mi onu öğrenmek istiyorum sizlerde de var mı
Balkizim61 1994ozay Bende 36+2 hamileyim sizin soruyu okuyunca bende bi bakiyim dedim... Bendede var morarmasma neyden kaynakli bende bilemedim simdi 🙄 Insallah bilen biri aydinlatir bizi
Aliyahyaannesi 1994ozay bende 36 haftaligim benimde göbek deligim dışarda ama öyle bisey yok sanırım vücut yapısıyla ilgili bisey olabilir. Aynı şekilde benim karnım da da sertleşme oluyor. Ve dünden beri ara ara bel agrım oluyor. Çatı agrım da başladı hafif hafif. Sizde de başladı mi
Adelimm Bdnde 36 haftadayım bende yok öyle bıse belkı damarlardır kötü düşünmeyin. Sizde pekı bebeğin bi tarafa toplanma durumu varmı ? Karnınız sert böyle
1994ozay Adelimm akşam sağ taraftaydı çünkü o kısım bayaa çıkmıştı pekii sizde hangi tarafta hareket ediyor benim hep sağ hareket eder sol öyle değil haftada 1 2 anca olur
Balkizim61 Adelimm Evet bendede oluyor cogunlukla da sag tarafa bi toplanma var. Doktoruma sormustum bunu. Bebegin poposunu orda geriyordur diger taraftada amniyotik sivi oldugu icin öle düz olyuor demisti Hatta uzaninca karnim cok yamuk oluyo😬
1994ozay Adelimm ama ben akşam tatlı yemiştim o yüzden biraz fazla hareket etmişti doktora danıştınız mı?
Balkizim61 Aliyahyaannesi Aynen söylediginiz tüm belirtiler bende de var. 2-3 is yapayim ter icinde kaliyorum belime agri giriyo Normal mi düsünüyorsunuz siz
Aliyahyaannesi Balkizim61 bu haftalarda normal demekki bunlar. Evet normal olcak inşallah ama doktorum dha çatı muayanesi fln yapmadı sadece bebeğin kavgası aşağıda bu gittiğim de yapar die tahmin ediyorum. Sizin nasıl olcak dogum
Prenses Bende göbek dışarı çıkmadı daha 36+2 haftalık hamilyim damalanma var ama çaı ağısı bel ağrısı başladı plates topu üzerinde biraz daha rahat ediyorum ben sizde deneyin isterseniz kızlar😄
Aliyahyaannesi Prenses bende bugun basladim pilates topuyla harekete. Ne gbi hareketler yapıyorsun acaba😊
Balkizim61 Aliyahyaannesi Benimde normal olcak insallah. Ben Almanyada yasiyorum burda öyle cati muaneyesi yapmiyorlar. Bebegin kilosu asiri cok degilse( ki o zaman bile normal dogurtanlar var) ve riskli gebelik gibi bi durum yoksa normal yolla dogmasi bekleniyo ☺
Prenses Aliyahyaannesi pek bişey yaptığım söylenemez cnm sağa sola öne arkaya esniyorum sadece doktorum kanepe yerine plates topunun üstüne oturman bile çok faydalı dedi bende genelde topun üstündeyim diyebilirim😊
Aliyahyaannesi Prenses anladım bende genelde aynı hareketleri yapıyorum. Ama çok komik görünüyorum ya kendi kendime gülüp duruyorum😂