Sryyksl Kızlaaar, bu nişan dedikleri şey nasıl ve ne kadar geliyor az mı çok mu? Nişandan sonra da ne kadar süre sonra Doğum oluyor çok heyecan yaptım 🥰🥰
hunilimom Sryyksl 12 saat içinde doğum yaptım ben suyum ile beraber geldi kırmızı kahverengi bi sümüksü bise
kkardelen42 Sryyksl bende önce normal akıntıyla karışık pembe bi damla geldi sonra ki tuvalete gidişimde akıntınin çoğu kanlı idi o gece doğum yaptım
Emin_e Sryyksl benim ilk nisanim sumuksu sari bir seydi, 4-5 defa farkli zamanlarda oyle gelmeye basladi 2 gun icinde, 2. Gun sonunda sancim basladi ve dogum yaptim sonradan gelenler kanliydi
Deda Sryyksl Kanlı gibi çok az bişey. Benim pazar sabahı kalktığımda gelmişti çarşamba akşamıda suyum geldi perşembe doğum oldu☺️
17022020 Nişan hafif kanlı ve sümüksü bir akıntı,vagina içinde bebeğe giden yolda bebeği koruyan tıkaçtır nişan.O aktıktan bi kaç saat, gün ya da bir hafta sonra sancı ya da su gelerek doğumunuz başlar.
Sryyksl 17022020 hunilimom ayy hadi insallah 🙏🏻 2 defa geldi sancım yok, doktor kasılmalarını bekle dedi. Düzenli aralıklarla olursa gel dedi, acaba doğru mu diye de tecrübeli olan sizlere sorayım dedim 🙏🏻
17022020 Sryyksl Bende daha yaşamadım son günleri yaşıyorum bekliyorum gelmesini 🙈 ama okullarda ve kitaplarda öğrendiğim bu şekildeydi nişan gelir sancı gelmez,sancı gelir nişan gelmez her ikisi olmaz sadece su gelebilir belki bilgili olun onu göre nişan da ve sancı da hemenngitmenize gerek yok sancı 5 dk da bir gelene kadar tabi ama su geldiği an beklemeden gitmelisiniz
Sryyksl 17022020 kkardelen42 benden de ara ara geliyor birden gelmedi hala beklemedeyiz. En kısa zaman da hayırlısıyla alırız kucağımıza insallah 🥰🥰
Sryyksl Emin_e sanırım bende de öyle olacak gibi sancım yok henüz yavaş yavaş geliyor bakalım hayırlısı 🙏🏻
Sryyksl Deda evet evet aynen benim de öyle gün boyu azar azar geldi. Bu hafta bekliyoruz hayırlısıyla insallah 🙏🏻
Deda Sryyksl Hadi hayırlısı☺️ Ne kadar telaş yapma desemde suyun gelirse eğer telaşlanıyorsun😁 Sağ salim kucağına al inşallah🤲🏻
Sryyksl Deda Deda mutlaka o heyecanla bir an önce gitmek istiyorsun tahmin edebiliyorum 😅😅 amin insallah 🙏🏻 🌸