ZeynepFatih Duru ben Rahmi Sinan Karadeniz’e gidiyorum çok naif ve iyi bir insan her sorulana cevap veriyor ve kadınları hiç üzmüyor ayrı özel kliniği de var hastanenin en ünlü doktoru ☺
Songul Evet arkadaslar bugun gittim gata ya muayne icin ve gayet memnun kaldim dr cok guzel ilgilendi ve ultrasonda uzun uzun bakti kizima ben memnun kaldim yani arkadaslar
Ecrininannesi06 ZeynepFatih zübeydeden kaçıp kurtarabilirsiniz kendinizi yol yakınken daha dün yiğenimi deli ettiler gata çok aha iyi bi hastane eğer iki tercihiniz varsa kesinlikle gata 💐
ZeynepFatih Ecrininannesi06 Benim doktorum çok iyi Zübeyde deki gayet naif ve bayanları üzmeyen bir hoca herşeye cevap veriyor kimseyi kırmadan ☺ Sadece yatak sıkıntımız vardı özel Oda zor demişlerdi fakat suda Doğum ünitesi açılmış tekli odalar birdahaki muayenemde eğer uygun gelirse suda yapmayı düşünüyorum kendi doktorum ile ☺
Songul Tercih sizin tabi ama ben gataya gidecem artik en azindan zubeyde kadar kalabalik bi hastane degil o kalabalik bile korkutuyor beni
ZeynepFatih Songul bende sadece odadan dolayı ikilem de kalmıştım çünkü doktorumu gerçekten çok seviyorum suda Doğum ünitesinin de açıldığını duyunca bir sormak istedim tekli odalar o yüzden
Songul ZeynepFatih peki suda dogumu oneriyolar mı birde onun icin ne kadar ucret talep ediyorlar o zaman refakatci kalabiliyor mu
ZeynepFatih Songul tam detaylı bilmiyorum bende daha yeni öğrendim birdahaki muayenem de ücreti vs soracağım detaylı refakatçi kalıyor eşin Doğum anındayken yanına da girebiliyor ama pahalı olduğunu sanmıyorum çünkü devlet hastanesi ☺