Ece0606 Kizlar sizdede oluyomu artik delircem baktigim yer bile titriyo nabzim 120 oluyo normale hic dusemiyoruz kalp doktoruna gittim bi sknti yok dedi bugun doktoruma gitcem bakalm ne diycek sizde de boyle sirtinda bile kalbinin carptigini hisseden oldumu
Syh42 Ece0606 benimde öyle. Sanki heyecanlanmışım gibi çarpıntılarım var. Sırtım ağrımaya başladı carpintidan. Geceleri bile anî carpintiyla uyanıyorum. Doktor normal dedi ama hiç normal gelmiyor bu durum.
Ece0606 Syh42 nasil bu kadari normal oluyo ki beni gece uyandirmiyo ama hicte gecmiyo senin durumun daha zor 🙁
Glsh23 Ece0606 Demir ilacına başladım 23 haftalığım kuru üzüm pekmez falanda kullanıyorum ama bir rahatlama görmedim beni çok etkiliyor yol yürürken mesela nefes nefese kalıyorum konuşurken bile yoruluyorum kansızlıktan hepsi dedi doktor hamilelerde oluyormus çarpıntıyida o yapar araştırdım ben sende istersen bir kan değerine baktır önceden yaptığın değerlerle karşılaştır
Ece0606 Glsh23 demirin dusuk dedi ama ins bi sekilde gecer artik cildircam dedigin gibi konusurken yol yururken mahvediyo bni
Glsh23 Ece0606 Allah yardımcımız olsun canım annelik zor şeymiş yinede sağlıklı olsunlar bor sorun çıkmasın bunada şükür 🙏
Ece0606 Glsh23 amin ins canim bugun sonuc alcam senide bilgilendiririm belki faydali gelecek bi sey soyler doktor sanada gecmis olsun ....