Birsen96 Kızlar 28 haftalık gebeyim ne olur ne olmaz diye bebeğimin ürünlerini yıkayıp koymayı düşünüyorum ama hangi deterjanı kullansam bilemedim önereceğiniz bebek deterjanı var mı??
Deniz__ Birsen96 Dalan roxyle yıkadım sabun tozu bebeğimin kıyafetlerini sonra ütüledim yumuşacık oldular yumuşatıcı kullanmadım
Semafe Birsen96 ben duru granül sabunu tercih ettim kullananlara da sorarak ve iyice emin olarak ve gerçekten de mis gibi oldu çok da güzel kokuyor 😍 29ncu haftamda hastane çantası dahil her şeyim hazırdı🥳 şu an 33 olacağız kızçemle 👶🏼🍼
Au-Krm23 Birsen96 canım ben duru granül matik aldım deterjan olarak . Yumuşatıcı olarakta dalin yumoş aldım. Çok güzel kokusu var her çekmece açtığımda misler gibi kokuyor 😻
Pembepanterr Birsen96 ben internetten baktım 1. Sırada dalin geliyordu ama ben dalanın toz deterjanını aldım zeytinyağlı olanı bu hafta yıkamayı düşünüyorum cicilerini bakalım
Gizem3410 Ben dalin sıvı deterjan almıştım henuz yıkamaya balamadim 13 unde e bebekte indirm olacak tüm temızlkk ürünlerinde yine stok yapacağım bilginiz olsun bizde 30 haftalığız bu ay geçsin yavas yavas yıkamaya baslayacağım bende
Edaliiii Uni baby aldım bende hiç yorum falan okumadan kokusu falan çok hoş geldi içimden bunu almalısın dedim ama şu instagramda mühendis oğlu diye bir sayfa var ordan bakindim pek iyi bir secim değilmiş orda bir çok seçenek sunmuş içerikleri hakkında yardimci olur bi göz at alırsın. Bende 30u bitirdim önümüzdeki hafta artık yıkayacağım kıyafetlerini inşaAllah
seyda_44 Edaliiii mühendisoğlu sayfasında güzel açıklamalar yapıyor ,bebek deterjanlarına koku olmamalı,ben sabun tozu kullandım dalinin çantamı hazırladım koku yok ama olması gereken bu,sıfır kimyasal sıvı deterjan istiyorsanız minorisi kullanan çok var
Pembepanterr Edaliiii ben arastırdım da sanırım leke cıksrmada pek iyi değilmiş zaten bebek ürünlerinde kokuya bakmayın derim bende dalan toz deterjan aldım hem organik hemde leke cıkarması güçlüymüş ve fiyatı piyasadaki diğer markaların 3/1 i kadar 😊 bu hafta yıkayacağım bende inşallah kuzumun kıyafetlerini
Edaliiii seyda_44 aldıktan sonra fark ettim lakin birazda abartmama kararı aldım kendimce. Tabiki içerikleri önemli ama sakınan göze çöp batıyor. Bende bebektim kardeşimde annem hiç böyle deterjan falan almamış hiç birseyde olmadı cook şükür. Icimi ferah tutup Allah'a bıraktım 😊😊
Birsen96 seyda_44 ben bebeğime de kendime de aynı ürünü kullanmayı düşünüyorum aynı makineyi kullanacağımız için kendimiz için de kullanacağım Bi ürün istiyorum aslında🙄🙄
Birsen96 Edaliiii öyle de şimdiki deterjanlar daha fazla kimyasal içeriyor beniö bile yeri gelince vucudum alerji oluyor
seyda_44 Edaliiii aslında ben de öyle düşünüyodum ama baktım alerjik döküntülü o kadar bebek geliyor ki hastaneye kimyasallarla geç tanışssınlar en azından diyorum
Ktuna Siveno marka indirimdeyken stok yapmıştım içeriği temiz. Dün e bebekte baby me marka indirime girmiş ondan da aldım
almilaoztrk Ben öncelikle temiz içerikli olmasına dikkat etmiştim o yüzden bebeğim doğduğundan beri dalinin granül sabun deterjanını kullanıyorum çok memnunum size de öneririm👍
Birsen96 almilaoztrk dalinin içeriği hakkında Bi kaç olumsuz yorum okudum açıkcası leke çıkarmıyor feln diye :/
Ktuna Birsen96 kullanmadım ama araştırarak aldım. Daha doğumuma zaman olduğu için kıyafetlerimizi yıkamadım
Pembepanterr Semafe hastane cantanızı da yıkadınız mı ben yıkamak istiyorum ama bozulma olur mu acaba içinde mamalar sıcak kalsın diye folyolar var cunku
Zynp112 Bende dalin sabun tozu kullandim 36 haftalik hamileyim utuledim mis gibi oldular lavanta kokusu var onu almistim e bebekten cokta memmunum zaten utuyle bol buharla utuleyince mikroorganizmalarda ölüyor yumusatici kullanmadim gerwk kalmadi zaten
Birsen96 Pembepanterr benim tosuncuk oğluşum biraz erken büyüyor o yüzden hazırlıklı olayım dedim :)) eğer iyise dalin alıyım o zaman çünkü Bi kaç kişi daha dalini öneriyor