Drya-krdvt3 zeynep_2020 uyuma bence gündüz uykusu kadar kötü birşey yok salak gibi oluyorum hep de başım agrıyor kahve içmeden kendime gelemiyorum
zeynep_2020 Drya-krdvt3 evt bir kaç defa uyudumda insan o zmna sürekli uyumak istiyor mal gibi olmuştum 🙄
Merve165316 Uykuclimon ilk çocuk bide eşim şehir dışında suan son zamanlarım olduğu için bende yanına geldim onunla kalıyorum yanındayım diye daha çok karışıyor en basiti çok sık duş alıyormuşum ben kesin erken doğurursun sen diyo
Uykuclimon Merve165316 sabret canım 🤦♀️ Ama alttada kalma kafını sok anne o allahın bilecegi iş senin benim elimde degil o çocugun ne zaman dogacagı anlına yazılmış de sustur cahil oldgnu anlasın
Merve165316 Uykuclimon kız neler diyorum ben ona geri laf verince hemen gülmeye başlıyor şakayla karıştırıyor gecistiriyor
Drya-krdvt3 Uykuclimon alıştırma canım kendini hemen uyumaya çalış çünkü eger alışırsan devamı gelir bende birşey olmaz yarın gece uyurum bol bol dedim sonuç bu
Yildizim5 zeynep_2020 normalde çok güzel uyuyordum yeni başladı uykusuz gecelerim 😀29. Haftaya geldik