Uykuclimon Varmı bizim gibi olan bacaklarım çok agrıyor çok şiştim birde buda göbüşümüz taşıyamıyorum çok mu şişmişim https://hizliresim.com/5qrpmA 😟
Betulbekil Uykuclimon ben 30+4 teyim sanırım ben çok şişmedim keşke benimde göbişim olsa sadece bacaklarımdan ve yüzümden çok kilo aldım 😏
Fatos0277 Uykuclimon uyuyamıyorum yine bütün gün oo kadar yoruluyorum ki inş hemen akşam olur yatarım diyorum yatamıyorum
Elifimde Elifimde hoşbuldum bende 19+1 uykuya dalma sıkıntısı var var mi bunu yaşayan niyr böyle oldu daha erken degil mi😁
Betulbekil Uykuclimon en güzel o işte ben zaten kısa boyluyum 60 kiloyla hamile kaldım 72.5 um şuan hamile gibi feğilim komplem şişti 😂
Merve165316 Kızlar 34+3 deyim bugün tartıldım bu zamana kadar 17 kilo almışım 😔 ayaklarım sismiyor diye seviniyordum son 4 gündür fena halde sisti ayaklarım ayakkabılarım sıkıyor artık doğuma kadar daha fazla kilo almam insallah
zeynep_2020 Merve165316 sorun etme boş ver sağlıkla doğumunu yap doğumdan sonra verirsin 🤣 bende 24 haftalığım 8. 9 kilo aldım 🙄
Betulbekil Elifimde ben ilk hamile kaldığımdan beri gece uykum hiç yok ne kadar erken uyanırsam uyanıyım uyuyamıyorum geceleri bazılarına çok uyku yapıyor bazılarına uykusuzluk 🙅♀️
Merve165316 Uykuclimon evet ben biraz kontrolsuz aldım kiloyu ve bu akşam aynaya ilk defa baktım karnımın altını göremiyorum ya o kadar çok çatlamış ki ağlayasım geldi görünce sürekli bebe yağı falan kullanıyorum ama genede kiloyu düzensiz aldığım icin çok çatladım 😔
Merve165316 zeynep_2020 ya tabiki öncelik sağlıkla doğumumu yapmak ama verebilir miyim diye düşünüyorum çatlaklar geçer mi diye düşünüyorum çok kafama takiyorum bu aralar bu konuyu 😔
Elifimde Uykuclimon vallahi sag sol fark etmiyor karnim büyüdü ama rahatsiz etmiyor sadece uykum yok gözlerimi kapatip bekliyorum ama beynim yeni turk kahvesi icmis gibi 😁