Saziyeteker Adet gecikmesinden 1 hafta sonra birer gün ara ile test yaptım ilk test pozitif diğer test negatif yorumlarınızı bekliyorum tesekur ederim tekrardan
Misssimsek Saziyeteker genel.olarak yanlış negatif gösterebiliyor testler ama yanlış pozitif ihtimali çok düşük. Inşallah hamilesinizdir. Kan verin bence
Miniginannesiiii1111 Saziyeteker bence kan testi verin gebelik testlerinden birisi yanlış birisi doğru o yüzden kan verin
Saziyeteker Asilmom50 randevu aldım persembe gideceğiz sizlerden de bilgi almak istedim ilk gebeliğim olacak eger allahım nasip eder ise
Asilmom50 Canım hâlâ adet olmadiysan eğer bi umut var inşallah hamilesindir silik de olsa bi çizgi çıkmış sonuçta yarın sabah ilk idrarinla bidaha test yap emin olmak için
pyymamm Ucuz olan testler yanılma payı oluyo belki ikinicisi bozukmustur henüz adet olmadıysanızilki doğru olabilir
Saziyeteker Asilmom50 çıkmadı ne ultrason ne de kan da çarşamba tekrar kontrole çağırmadı hala adet olöadım bakalım inaan umutlanmadan da edemıyor