Herkese merhaba kızlar burda özellikle son zamanlarda sürekli doğum hikayeleri okuyordum kolay doğum yapanlari görünce içim rahatlıyordu ve sonunda doğurma sırası bana geldiii 23 ocak günü kayınvalideme misafir gelecekti sabah erkenden oraya gittim gün boyu ayakta durdum desem yalan olmaz o günün akşamı nişanım gelmişti önce kimseye bi şey diyemedim ne yapacağımı şaşırdım ilk hamileliğim bu arada sonradan eşime söyledim eşime kalsa hemen hastaneye gidip orda kalmaktı ama ben burda okuduklarıma göre ağrılar sıklaşinca gitmeyi düşünüyordum o geceyi ağrısız geçirdim ertesi gün 24 ocak sabah uyandığımda yine kanlı akıntı vardı ama ağrı yoktu o günün akşamına doğru hafif ağrılar başladı ve git gide çoğaldı dinlensemde geçmiyordu gece oldu uyumaya çalıştım ama malesef uyuyamadım zaten içim kıpır kıpırdı heyecan ağrı endişe her şey bir arada olunca ne uyku ne başka bi şey aklıma gelmiyordu gece 01.10 gibi artık ne durumdayım napmam gerekiyor iyice şaşırdım ve hastaneye gitmeye karar verdik hastaneye vardığımızda 4 cm açıklık vardi yatış yapalım dediler yatışım yapılış 3 saat falan kendi sancımla açıklık bekledik ama nafile açılmadı hatta açılmadığı gibi 3 cm e düştü açıklığım sonrasında suyumu patlattılar ve birden ağrılar o kadar çoğaldı ki ne yatabildim ne yürüyebildim çok şiddetli ağrılar giriyordu nst ye bağlıydim ama orda sadece 40 60 arası gözüküyordu ağrılar oysa acayip şiddetliydi o sanciyla da 2 saat falan geçirdim sonra tekrar baktılar açıklık 8 cm olmuştu ama 10 olması gerekli dediler ve suni sancıyı bağladılar ama Allahın hikmeti ki sanki suni sancı değilde ağrı kesici bağlamışlar gibi rahatladım bi anda tüm sancılar ağrılar kesildi onun yerini sürekli ikinma isteği aldı hiç durmadan ikiniyordum ama açıklığım hala 8 cm idi. Ebeler geldi başıma nefes almadan ıkın eğer bebeğin kafasını görürsek doğum masasına alalım dediler son gücümle ikindim ve bebeğin kafasını gördüler normal yataktan kalkıp doğum yatağına geçmek acayip zor oldu ama doğum yatağına geçince nefes almadan ikin dedi ebe öyle de yaptım iki defa ikinmada bebeğim doğdu çok şükür 💕💕 Allahım herkese nasip etsin en güzel duygular bunlarmiss 🤗 doğumdan sonra dikiş atmaları çok daha sıkıntılı oldu derimin hassasligindan mi nedendir iğneyi batırdıklari yer yırtıldı kanlar fışkırdı doğumdan daha zor oldu dikiş kısmı tüm gücüm gitti tansiyonum düştü kalkamadım yataktan ama her şeye rağmen Rabbime binlerce şükürler olsun ki bebeğime kavuştuk