MeeL Gulcangzl16 ben tam emin olamasamda 20 ile 24 arasi oldugunu saniyorum. 18-24de olabilir tam emin degilim. Ben 22+0 oldum yarin giricem detayliya
Gulcangzl16 MeeL bende 22 haftalık oldum. Ama doktorumun dediği tarihi hatırlayamadım ondan sordum saol canım ☺️
MeeL Gulcangzl16 ben de herseyi unuturum o yuzden ya onlar kagit yazar verir ya ben yazarim tarihi 😅 en iyisi bu yoksa aklimda kalmiyor 😅 Saglikla gelsin ins yavrunuz 😊
Caglagul96 Arkadaslar detaylı da tam yüzü görünüyomu bebişin ben rüyamda gördüm detaylıda tombiş bir bebegim vardı 😂🙈🙏suan 20+5 haftaya benimde detaylı var cok heyecanlıyım günler gecmiyo sanki 🙈😂
Dugmeveannesi_ Gulcangzl16 biz 1 saat kaldık doktorumuz çok iyiydi. Herseyine bakıyor küçük diline varana kadar düşün. Bebeği renkli gösteriyor anne karnının içini falan hareketlerini görüyorsun çok başka çok guzel
isranuroz Gulcangzl16 yarım saat 40 dakika sürdü fakat bebeğim yüzünü göstermemekte ısrarcı olunca doktorum sağ olsun biraz yürüyüşten sonra 10 dakika falan daha muayene etti yüzünü gösterdi 😊