Mavimelodisimsir Kızlar artık gebelikte balgam la baş edemiyorum burnum açık Aşırı bi öksürük yok ama balgam geçmiyor ne yaptsaysam geçiremedim lütfen yardım edin uyuyamıyorum 3 gündür
Tugceuzuntopcu Mavimelodisimsir 5 6 tane elmayı yıka dörde böl kabuğuyla çekirdeğiyle at tencereye yeterli suyu koy kaynat soğuyunca iç gün içinde. hem balgam söktürüyo hem boğazı yumşatıyo.
Tugcenr Mavimelodisimsir ben de çok fenayım ama pekmez içtiğim gün rahatlıyorum biraz niye bilmem 🤷♀️ zeytinyağ pekmez karıştırmıştım günde bir yemek kaşığı içtiğim zaman hiç olmuyordu kestim geri başladı. Uykudan mı uyanıyorsun sen de canım tıkıyo mu boğazını.
Dua38 Mavimelodisimsir Boğaz ağrısı öksürük ve balgam bende de var 10 gndr hastaym dahiliyeye gittim sekrol şurup ve düşük doz bi antibiyotik verdi kullanyorum rahatlattı bi dr a gidin derm yoksa geçmiyor öksre öksre karn etlerim ağrıyodu artk 😔oda ısısında bpl su tüketin
Filizzz66 2 haftaya yakın bende çektim çok şükür şimdi yavaş yavaş iyileşiyorum ama daha tam geçmedi. Beni en çok ballı kaynar süt rahatlattı
Tugcenr Mavimelodisimsir doktora git kesin ben gittim doktor hanım yok göremedim yok kamera salsınlar burnundan dedi başından savdı. İnsan korkuyor boğulcam diye.
Mavimelodisimsir Tugcenr kontrolüme 1hafta var gittim acile 4 gün önce ıhlamur iç dedi yollladı🙁 agrım olursada parol