Sinemhira Nazanesila bende 35 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim yine de korku oluyo ilkinde hiç öyle sıkıntım yoktu gayet rahattim doğuma bile hiç korkuyla girmedim normal doğum yaptım ama bunda korkuyorum
Sultancaksen07 Nazanesila benim vardı başlarda şimdi ise doğurmak istiyorum hiç korkum kalmadı keşke doğumum başlasa canım
Nazanesila Sinemhira ya sezeryan ayrı korkutuyo normal ayrı bilmiorm strese qtmekten hamileliğini yasayamiorm
[silindi] Benim ya ilk doğumum olacak 😰 hemen olsun bitsin istiyorum kan verirken bile canım nasıl yanıyor doğumu derinlemesine düşününce ahhh ahhh Allahım yardım et 😰
Ozlemo [silindi] dusunmemeye calis keisnlikle o konuyla ilgili video falan izleme psikolojini zayiflatabilecek herseyden uzak durmalisin.. soyle dusun: eskiden tarlada dogurur bebisi sirtina baglar capa yapmaya devam ederlermis ;) bizim neyimiz eksik ninelerimizden .. 💪✌🏻
[silindi] Ozlemo bende tam aksine basıma neler gelecek diye açıp izleyip motive olmaya ve bende yaparım diye kendimi gaza getiriyorum sonra geçiyor yapabilirim düşüncesi insallah yapabilirim ya aynen canım eskiler iste bizde o cesaret nerde 🤦🏻♀️
Sinemhira Nazanesila evet yanlış yapıyoruz ama işte tadını çıkarmak lazım aslında bi daha geri gelmez günler belki hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hepimize kolay doğumlar nasip olur kendimizi ne kadar sıkar stres yaparsak o kadar zor olur oluruna birakicaz rabbim yardımcımız olsun