Minnosunannesi 31+3 üm. Bebeğimi rahat günde 3 kez hıçkırık tutuyor. Sizinde öylemi kızlar ? Endişelenmelimiyim bilemedim? Doktorada sorsam dalga geçer diye korkuyorum 😏
cansuece Minnosunannesi günde 3 kere iki dakika sürüyordu benim .ve hıçkırık tutması emme refleksinin kuvvetli olacağı anlamına gelirmiş.problem yok.
Halimearslan556161 Minnosunannesi endişelenme benimde en az 3 kez tutuyor be 15-20 dakikayı buluyor 30 haftalığım cok normal ..
Selhan Minnosunannesi Bende 27.haftaya girdim anlayamıyorum hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz çok merak ediyorum ilk gebeliğim🙈dün akşam bi 4.5kere minik aralıklarla şiddetli bi darbeler hissettim karnımda 2 dakika surdu surmedi gibi acaba hickirikmiydi🤔
Deniz14 Minnosunannesi obur bebeklerde ve emme refleksi gelişmiş bebeklerde görülüyomuş genelde benim kıscemde ben yemek yedikten sonra hareketleniyo daha sonra hıçkırmaya başlıyo genelde günde 3 belki 4 kez hıçkırıyo
Minnosunannesi Selhan düzenli aralıklarla küçük pıt pıtlar oluyor aynı kalp atışı gibi elini koyduğundada hissedebiliyorsun 😊
Sara Kızlar sizden bısey sorusuyum bebek 27 haftasında 1 kiloyu geçerse.O zaman son ayalara kadar 4 kilomu oluyo????Yanıkı sezeryan mı oluyosun?