buse007 Kızlar merhabalr ben 8 hafta 5 günlük hamileyim dün dr kontrole gittim kalp atışı var bebek var ama tam net görünmüyo dedi doktor hiç bi şey anlamadım böyle bi şeyle karşılaşan var mı 🙁
Ebrush buse007 doktorunuz tam görünmüyo demiş hiç sıkıntı yapmayın kalp atışının olması içinizi rahatlatsın olumsuz düşünmeyin.
Ayse1608 buse007 Bende de 8 haftalıkken zor görünmüştü ve kalp atışıda zor duyulmuştu birdahaki ki kontrolünde görürsün inşallah canım
NaimeYilmaz buse007 cihaz eskıdır belkı. Kımısı nokta kdr gorunuyor baslangıcta kalp atısını duymussunz nasılsa öle mınıkten baslıor bu ısler 😊 endıse etmeyn
Sisi buse007 kalp atisini duydu ise sikknti yok demekki dert etme 2 3 hafta sonra daha net gorursun hatta oyun bile oynuyor olur ultrasonda kipir kipir 🤗🤗🤗 bol dua et
buse007 Ebrush insan tedirgin oluyo gerçekten bebeği bana da gösteremedi kalp atışını duydum sadece inşallah görebilirim 😢
eCeCik Benimde kalp atışım belli belirsizdi 7. Haftada ama korkulacak bişey yok normal düzene girer demişti. Sıkıntı yapma kendine rahat ol içini rahatlatacaksa başka bi doktora daha git
buse007 İnşallah daha sonra gittiğimde görebilirim çok teşekkür ediyorum sizlere de biraz da olsa içim rahatladı ❤