Ayteksel [Hanımlar bebeğime ateş ölçer almayı düşünüyorum. Kim ne kullanıyor memnun olan var mı? Bilgi verebilecek olan var mı
BlgnRb Ayteksel bebekler hastayken çok huysuz oluyor dokundurtmuyorlar ve uyurken bakman zor olur dediler ben temassız aldım braun marka havayı ve sıvının sıcaklığını da ölçüyor. Kullandık çok memnunuz
Fmflianne Ben aile hekimime sordum ombron marka alından temassız Ateş ölçer önerdi kulak içi bir derece kadar yüksek gösterip tedirgin edebilir sizi dedi
pyymamm Yakınım motorola kulaktan kullanıyo sanıyede ölçüyo dedi cok memnunmus bende ondan almayı düşünüyorum alındanların doğruluk payı %60 kulaktan %90 diyolar
Ayteksel pyymamm kulak içi ateşi 1 derece fazla ölçüyor sizi panik yaptırmasın dedi arkadaşın biri. Bende muallakta kaldım
Ayteksel BlgnRb arka arkaya ölçümde farklı sonuçlar veriyor dediler siz denediniz mi acaba yapıyor mu öyle. Bende motorola alından ölçer istiyorum ama tedirgin oldum
pyymamm Ayteksel bende öyle duydum ama alından olan farklı ölçüyomus hep sağdan soldan ortadan ölçünce öyle duydum
BlgnRb Ayteksel yapmıyordu hatırladığım kadarıyla ama oynama ihtimali de olabilir temassız olacağı için ben sırf rahat bakabilmek adına aldım yüksekse illa ki anlıyorsunuz zaten çok oynama olmaz
Pandabekleyenanne Hamile okuluna gittim. Sadece koltukaltından alın dedi doktor🤷🏼♀️ Diğerleri 38 ölçerken biz burda 40 ölçüyoruz o yüzden tavsiye etmiyorum dedi.