Esmeray_Emine Hpkdr valla dogum yapmadim.henuz ama orda dogum yapan herkesten cok duyum aldim memnunlardi ama sadece ilk doguma almadiklarini duyup sormustum ve doktor bana soyle soyledi atiyorum 5 cm aciklik olur suyun gelir mecbur alicaz ama sadece sanciyla gelirsin acilman olaz vs biz bastan dogum yaptirmiyoruz burda suni sanci falan vermiyoruz demisti
Esmeray_Emine Hpkdr bide krda dogum yapan az oluyo cok buyuk olmadigi icin kalabalik olmuyo o yonden cok iyo bence hatta birinden ozel odalari oldugunuda duymustum
Hazalozan Hpkdr iki kez gece sabaha karsı acillik oldum ikisinde de doktorlar hemşireler odada ısıgı kapatmış uyuyodu haftamı birbirlerne yanlış söylüyolardı uyku sersemi kontrolde ii olabilir ama sancılanıp gece gittgnzde sanmıyorum
Aselannesi_85 Hpkdr canım ben Ankaradayım ama inan hiç bilmiyorum Allah izin verirse cebeci de Ankara ünv. De yapıcam
Btltr Sıncan 12 caddede coşkun ümit diye çok ilgili bi doktor var bir defa kontrole gitmiştim ama hastaneyi, doğum sartlarini bilemiycem,,ınstagramda çok teşekkür mesajı geliyor adama
Esmeray_Emine Hpkdr anladim canim eger oyleyse dogumu falan gayet iyi bence kotu bi duyum almadim bide 8. aydayim hep kontrollere oraya gittim cogu zaman acillik oldugumda oldu her doktorun elinden gecmisimdir valla hepsindende cok memnunum ben doktorlari ebeleri hepsi cok iyiler