Azrazerin SedaveSusam canım zaten bu modellerin fiyatı o heryerden var bunlardan birde beğeni sayısı düşük yorumlar hiç yok olanda çok az🤷🏼♀️ Riske girmeye değmez 100 liraya bulursun takım olması şart değil takım gibi ayrı ayrı prça al
AATozarr SedaveSusam Geçenlerde bizim buradaki apeks den aldım hastane için hamile pijama takımı 60tl ye düşmüş bi ara bak istersen kalitesi güzel yıkadım hiç bişey olmadı 😇
elftyrn SedaveSusam Bende ilk başta tedirgin olmuştum ama ürün güzel geldi 3 parça olarak gayet uygun fiyatı kumaş olarak ince ama ben seviyorum bu tür kumaşları tek sıkıntı bedende oldu l/xl gelecekti s/m gelmiş onu da sıkıntı yapmadım beden uyduğu için
SedaveSusam AATozarr kız nerde bu apeks bacım bana bir tarif etsene şu pursakların girişindeki caminin karşısında bi çamaşırcı var ora mı
Ebru-isil Ben suwenden aldm ama netten sipariş geç gelir.Bayadır indirimde.Avm deki mağazalarından hemen alabilirsin. Bu modelin sabahlık gecelik ve pijama olanını aldm güzel ve rahat https://www.suwen.com.tr/p/lidya-hamile-lohusa-gecelik-pembe-sh20400613l077-1546
SedaveSusam Ebru-isil suwene bakım dedimde bugün gidemedim canım ya bende gidip baksam çok iyi olurdu
AATozarr SedaveSusam Canım iş bankasının hemen yanında hiç kaçırma derim penyesi falan çok iyi yeter hastaneye 🤣
AATozarr SedaveSusam Hiç vakit kaybetme hemde 🤣 Ben mavisini aldım ama pembe ve kırmızıyı daha çok beğenmiştim sen pembesini al 😀 fiyatı hatta daha uygun olabilir ama o gün baya bi almıştım 60 kaldı aklımda ama daha uyguna geliyordu sanki
AATozarr SedaveSusam Ben götürüyüm canım ayıp ettin öğleden sonra pazara gidicem zaten seni de alıyım🤣
SedaveSusam AATozarr ay canım benim çok teşekkür ederim 🤗 olsun banada yürüyüş olur bugün doktorum hafif hafif başla dedi😬
AATozarr SedaveSusam Nolcak kuzum sanki baktın geri dönüşte zorlanıyorsun hicretin ordan bağır bana 🤣