Ayseglgirgin Merhabalar hamiş annelerim 21 haftaya gircem ama hala hissetmiyorum hiçbirşey sizce normal mi? İlk gebeliğim olduğu içinmi acaba sizler ne zaman hissettiniz ???
BusraDevlet83 Ayseglgirgin Bu durum herkeste farkli. Bebeğiniz iyi sonuçta. Yakında bir bakmışsınız pit pit başlıyor. Benim 20.haftada oldu. Ve bir anda oldu. 🥰 Tatlıyı seviyorlarmış. Yiyip üstüne bol su için ve uzanın. Onunla konuşun. Karnınızı okşayın. Sonra bekleyin bakalım.
Selimem Canım net 24 de hissetmeye başlarsın ilk gebelik çok normal kontrollerine detaylı gidiyorsan bir sıkıntı olsa doktor söyler portakal suyu veya çikolata ye uzan sol tarafına 20 dk az hareket eder kiloluysan da hissetmesi zor oluyormus üzülme
Selimem Bu dönemde bebekler gündüzleri uyur geceleri kımıldar hep uyuyorlar bu dönemde ben de 19 +5 im
Mervedoganay Kişiden köşeye degisiyo bu arkadşım 30. Haftasında daha 2 haftadır hissetmeye basladi düşün
zeynep_2020 Bende 21 22 haftalıkken hissettim ilk bebeğim ondan herlade doktorda bu haftalarda hissedicemi söylemişti şuan 24 haftalık ☺️