1Kubra_ Az önce kahverengi bir akıntım oldu . Aradan biraz geçti şimdide jel kıvamında kahverengi akıntım var bide belimde ağrı var aynı şeyi yaşayan varmı? Bu arada 39 haftalık hamileyim
busepp 1Kubra_ sanırım o kahverengi akıntıya nişan gelmesi diyorlar buradan okuduklarıma göre ama doktoruna bir sor istersen
Berrygurumi 1Kubra_ nişanın gelmiş sanırım sancın var mı ,,, tam 39’um ben de şu anda az önce nişanım geldi sancılarım da başladı çoğalırsa bi duş alıp hastaneye gidicem
nursan1 1Kubra_ bahsettiğiniz akıntı nişan galiba 😊belinizde ağrıyorsa bence doğumunuz yakın 🥰doktorunuza bunu söyleyin bence. Bende 39 haftalığım doktorum eğer leke falan görürsen gel demişti ama benim hastane uzak ondan gel dedi.
semiyec 1Kubra_ Dogum belirtisi canim nisanin gekmis rabbim bir avazda kurtarsin insallah sagsalim.bebegini kucahina almayi nasip etsin
Znnr Nişanın gelmiş benim öyle oldu 3 .günde doğum yapmıştım ince ince bir bel ağırsı sonra kaşık larda. Şiddetleniyor. Hurma ye sıcak duş merdiven yürüyüş işe yarıyor
1Kubra_ Çok tşk ederim bu arada allah razı olsun kızlar ilk gebeligim olduğu için bilgim yok hiç biseyden