Gzrilknur Deletedmom3 10 gün sonra gel dedi doktor. normal görünüyor ama daha çok kilo alırsa Sezeryanla alırız dedi 🙄 bende bilmiyorum şimdilik 🤦♀️🥴 sizin peki
Deletedmom3 Gzrilknur bizimde ptesi cati muayenesi var ben cok kararsizim esim normal yap diye destek veriyordu ama 2 gun once bi akrabasi normal dogum komplikasyonlarini abartarak anlatmis sez yap diyo 😂 ben de artik ben bile karar veremiyorum birakalim doktor soylesin ve bebek nasil gelmek isterse oyle gelsin diyorum
Gzrilknur Deletedmom3 hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz. gerçekten Sezeryan ve normal farketmiyor. Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi 🙏🥰
asenacagla Naaagihannnn bana ve doktoruma kalsa tabiki normal dogum istiyorum :( ama genital sigilim bulunduğu için doktorumuz patoloji aldı sonucu bekliyorduk. O sırada bel fıtığım bulunduğu için fizik tedavi doktoru normal dogum ile riske atmayalım genel anestezili sezeryan olsun dedi. Bakalım perşembe belli olacak her şey:/
Naaagihannnn asenacagla aaa cok gecmis olsun rabbim hakkinizda hayirlisini nasio etsin ins saglikla kucagina alda normal sezaryn farki yok.
asenacagla Haggirl normalde sürekli kabızlık yasayan biriydim fakat hamileliğim boyunca hiç yazamadım. Aksine muz ve süt bir arada çok fazla bagirsaklarimi çalıştırdı 😂
Talentedmom Ayashatun 38+2 nefesim tıkanıyor karnıma ağrılar giriyor 37.haftada 3103 dü muz,yumurta,ceviz,kaşar peyniri vs bunlar iyi kilo aldırıyor bebeğe Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏