Burcinakarsu Kızlar 28 haftalik hamileyim artık nefesim yetmiyormuş gibi geliyor normal olduğunu biliyorum ama.bi çaresi yokmu sizler nasıl başa ciktiniz nolur bi öneride bulunun 😔😔😔
Adel001 Burcinakarsu pencereye falan çık canım kalp ferahlatan damla şeklinde ilaçlar var suya damlatıyorsun ben ondan kullanıyordum
Glnhl Burcinakarsu benim hamileliğin başlarına olmuştu tek yapabildiğim yastığımi yükseltmek oldu oda baya etki göstermişti bana .
Gulbiye35 Burcinakarsu aynı şey bende de cok oluyordu cok kansız olduğum çıktı kan ilacını sabah aksam almaya başlayınca duzeldim
123- Yastığını yükselt ben iki tane yastıkta yatıyorm evi bol bol havalandiriyorm derin derin nefes almak iyi geliyor
Sunay10_ Seymen1905 bende manganezyum kullanıyorum ama nefes almakta zorluk çekiyorum nefes alış verişim kulaklarımdan uğultu şeklinde çıkıyor genelde akşam üstü oluyor nedense
Mervekertisci Bende aynen öyleyim. Cebimde viks ile geziyorum. Su içiyorum bol bol. Nefes alamıyorum aldığımı da veremiyorum gibi. bazen beni çok korkutuyor..
Smadkmn Burcinakarsu ben de 25 haftalığım ama ben de doymuyorum nefese. Muhtemelen kiloyla alakalı olabilir
Smadkmn Burcinakarsu ben de 25 haftalığım ama ben de doymuyorum nefese. Muhtemelen kiloyla alakalı olabilir