Tugceecikk PelinCemre https://hizliresim.com/0rj2vV bak böyle foto çekysn tahmini değer söylüyor en üst iki sıra yani lh yüklemem size attığım alttaki yumurtlamam
pamuk32 Tugceecikk adete iki gün vardı meraktan yaptım koyu çıkınca anladım.. ama bu test değildi bir gebenin günlüğü testiydi.. o daha hassas bunları bilemiyorum...
Tubasim Ezgi1990 t çizgisinin c den daha koyu olması lazım canım dua edelim tabi belli olmaz insallah vardır 🙏🏻
Tugceecikk pamuk32 anladm cnm doğrudur blmyrm ben hep bunları kullanıyorm bizre beklycez koyulaşmasnı artık adet olmazsak anlarız :)
Bsra1998_ PelinCemre o zaman senin 2gun yumurtlaman oldu kuzum degerlendirdn dimi koyu gordugun gunleri
Ezgi1990 Benim bugun yaptıgım ovülasyon testi silik çıktı büyük ihtimal ben 2. Ye yumurtladım gebelik falan yok Yani 🤦🏻♀️
Bsra1998_ PelinCemre ya bana hala daha sen hamilesin gibi geliyo erken gebelik testi yapsana onlar adetine 6gun varken bile sonuc veriyor
PelinCemre Bsra1998_ inşallahh canım düşündüğün gibidir :) içim çok garip benimde umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama heveslenmekte istemiyorum çok karmaşık
Bsra1998_ PelinCemre cok iyi anliyorum seni sende korkuyosun negatif gormeye bende ayni durumdaym ama rabbimin imtahanı iste elbet bi gun bizde guleriz