Bsra1998_ PelinCemre kuzucm yumurtlama olsa bile illa bugune kadar catlamayi görürdün bugünde yaptn mi ovulasyon ?
PelinCemre Bsra1998_ 27 ocakta yumurtlama gördükten sonra silik oldu 1 şubattan beri koyulaşmaya başladı iki gündür bordo renkte resmen. Pko yüzünden çok tedirginim :( bugün daha yapmadım.
PelinCemre Bsra1998_ https://hizliresim.com/5qrRBD bugün yaptığım bu şekilde çıktı :( umutlar gelecek aya kaldı sanırım :(
Bsra1998_ PelinCemre mesela ben sadece yumurtlama gunumde gordm o koyu cizgiyi dun yine oylesine bi yapaym dedim t silikti ama senin ardarda koyu cikmasi akıl karıştırıyor bence var sende nasil durabiliyosun yapmadan 😂
civcivimmm Ezgi1990 https://imgyukle.com/i/nnw7fh ben hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrenmedim ama hamileyken merak edip yapmıştın bu testi yaptığımfa 5 5.5 haftalık falan hamileydim. Testi yaptığım an c çizgisinden önce t çizgisii belirginleşmeye başlıyo direk koyu oluyo zaten
Ftmnrr Tugceecikk canımm 😍😍 sanırım hamilesin ♥️ Gebelik testi alıp yapsan mı oda silik cıkacaktır muhakkak 😍
Tugceecikk Ftmnrr yaptım kuzum çıkmadı malesef yarında adet olmazsam yapcam lh koyulaşınsa git gide artık hamileym demektir :) benim geç yükselyr hcg daha 14 günüm dolmadı belki çıkmamıştır idrara diye düşünüyrm
Utayturku ben hamile olduğumu ovulasyon ile öğrendim ama adetime 1 gün kala yaptım çift ve koyu çizgiydi adet günüm yaptım aynı şekilde. sonra gebelik yaptım çift gördüm. geç döllenmede göstermezmiş benim normal olduğu için öğrenebilmiştim :)
Tugceecikk Eda91- inş canım tebrik ederm seni darısı bize bakalım yarın tekrarlıycam yine adet olmazsam :)
Ezgi1990 PelinCemre canım yanlış anlama ama eğer gebelik yoksa belki yumurtlamadır yani bi test yap eğer negatif çıkarsa bugumleri değerlendirirsin olmadı
PelinCemre Ezgi1990 yanlış anlamam merak etme :) forumda bilgi alışverişi çok güzel :) dediğin gibi de olabilir hayırlısı artık.
PelinCemre Bsra1998_ korkuyorum çünkü her ay olduğu gibi olumsuz olursa diye canım :( kafam çok karıştı
Bsra1998_ PelinCemre 15 aydir bende sıkıldım artk negatiften ama asla isyan etmiyorum hamile olup bi yerinde özürü olsa bebegimizin bu defa daha zor onun gözün içine baktıkça biz ericez saglikla gelsin bebislerimiz ❤
PelinCemre Tugceecikk attığın fotoğraf çok umut verici :) bakalım bekleyelim regl gününe kadar belli olacak