Gulsahim 30ekim19 ben şampuanıma evin ve bepanten saç serumları kapsülleri koyuyorum canım.. Hamileyken de zararı yok dedi doktorum kullanıyorum 2 senedir çok gürleştiritor dökülmeye azaltıyor uzatıyor.. Sende danışıp kullanabilirsin
Deletedmom138 30ekim19 saçımı enn az 40 45 kere boyadım 12 yaşımdan beri. 21 yaşındayım saçlarım elimde kalıyor. İlk boyamadan sonra fark ettim o iğrençliği
Deletedmom138 30ekim19 valla saçım seninki gibi olsun diye çok para döktüm kuaförlere bakımlara ama geçmiyor. hala incecik ama yıpranmış olduğu için kırılıyor dökülüyor 😐 hiç tavsiye etmem
30ekim19 Deletedmom138 doğal yöntemlere ve kendi haline bırakıyorum o zaman yorumların çok samimi ve tecrübeli geldi
30ekim19 Glnhl yani kahve saçım farklı bi rengi yok sadece daha iyi olur mu acaba diye düşündüğümden sordum kimse memnun değilmiş
Nurcanozturk Boya daha çok yıpratır koparir saçı hele açtırma işlemi yaparsan daha kötü olur. Tabi çok doğal bi boyaysa bilemem 30ekim19
Glnhl 30ekim19 tenine yakışıyorsa sıkıntı yapma bulursa sarısı ve zeytinyağı ayriyeten zeytinyağı ve sarımsak haftada bir uygulanınca saçı besliyor kalinlastiriyor artırıyor diye duymuştum. Ikisinin konusunuda sevmediğim için yapamamıştım.
30ekim19 Deletedmom138 güveniyorum çok teşekkürler arada geliyorlar bana hemen boya yapıcam diyorum sonra vazgeçiyorum yine vazgeçtim🤷🏻♀️😌doğal doğal duruyim bari
Smadkmn 30ekim19 canımm kalınlaştırır gibi oluyor ama öyle değil. Yıprattığı için ele dolgun geliyor fazla gibi gözüküyor. Sen değişiklik istiyorsan yaptır tabi ki. Fiziki değişim bizi biraz üzüyor
30ekim19 Smadkmn değişiklik derkende pişman olmak istemiyorum işte artık yağlarla felan yapcam bişiler