Msnonstop Yurtdisinda yasayan anne adaylari siz seker yuklemesi yaptirdiniz mi. Doktorunuz istedi mi?
Aslannn Msnonstop ilk iki gebeligimde yurt dışında yaşıyorduk doktorum karsiydi...şimdi Turkiyede yaşıyorum üçüncü gebeliğim buradaki doktorumda tavsiye etmiyor
Dondu_fdn Dokturum istedi ben herhangi bi şey söylemedim iki kez yapıldı birinde şüphelendi yüksek çıktı ikincisi doz olarak fazla verdi şükür yokmuş 🙏🏻
Dondu_fdn Bde koldan alıyorlar 3 kez malesef :( ama beniö ara ara kan değerlerime bakıldı kolumdan alınıyordu şükür değerlerimde düşmedi
Msnonstop @Aslannn tesekkurler bazi doktorlar karsi. Doktorum onerdi ama emin olamadim bebege zararlarindan falan bahsediliyor cunku. Yediklerime biraz dikkar ederim diye dusunuyrm.
Perran Evet 2 cocugumada yapildi simdi 3 Hamileyim subatin 25 yine yapilicak! Sormuyor bile istermisin diye yapiyorlar zaten kanida damar yolundan aliyorlar
Mekamu Bana da yapıldı. Ben de türkiyedeki tartışmalardan bahsedince, yaptırmamanın söz konusu bile olamayacağını söyledi.tok karnına gittim, kandan aldılar örneği.