Mlke Merhaba arkadaşlar biz aşılama denemeyi düşünüyoruz eşimle fiyat hakkında bilgi edinmek istiyorum hazırlıklı olmak için ne kadara mal oldu sizlere 🤔 Antalyada yaptıranlar varsa doktor önerisine de açığım🙏
Mlke Sukufe çok teşekkür ederim allah razı olsun bende randevu ilaç aşılama parası max 3 bin gibi düşünüyorum 3 u geçmez herhalde 🤗
Mlke Cigdemveminik çok teşekkür ederim canım allah razı olsun uygunmuş inşallah benim soracağım yerlerde böyle olur 🙏
Sukufe Mlke geçmez bence canim ama.hangi hastanede yaptiracaksan orayı araştır her hastanenin farklı oluyor
Mlke Sukufe burada yerli 2 tane iyi özel hastaneye soracağım uygun oluyorlar memorial ve medical parklara göre bu ikisinde fiyatlar 2 katı resmen canim
Sukufe Mlke aynen onlarda pahalı oluyor fazlasıyla emin ol tutacağı varsa nerde yaparsın yap tutar demek kısmetinde var ki tutuyor ben yaptım tutmadı inş seninki.tutar canim
Mlke Sukufe inşallah canim nasip kısmet e kader e çok inanıyorum açıkçası gönlümden geçen elimden geleni deneyip olmazsa bunada şükür diyip kenara çekileceğim 🙏