Aysn__ EbruIrmakAhmet şimdiden zorlanıyorsun😕 allah yardımcın olsun🙏 kategori olarak belirle 2/3 günde bir birini hallet
EbruIrmakAhmet Aysn__ Amin canım kızıma hamileyken doğurana kadar gezdim hiç böyle değildim şimdi çok tuhafım hemen yoruluyorum kasıklarım ağrıyo neden anlamadım
Asli1136 Nltka Nltka aynı babadan bende de var😂 nerdeyse karnımdan alacak kızımı kendi karnına yerleştirecek😂😂😂 imkanı olsa kesin yapar😂
Zehraaktas Aysn__ canım bende kesinlikle katılıyorum 20 li haftalarda yapmak en doğrusu yurt dışında nerede yaşıyorsun
Hapyannecik Frde-gl benimde öle bazen cok hareketli hic durmuyo bazende duruyo yemek yediğimde hareket ediyo uyuyo büyük bi ihtimal o zmanlarda o yüzden korkmuyorum sende korkma herseyi iyiyse
Aysn__ okyanustakibulut iki hastane arasında kararsızım kendi doktorum türk o karar vericek bu hafta😀
Eda3527 Aysn__ bende yurtdışındayım ve bende malesef sona bırakanlardanım 37+2 getçekten insanın yürümeye adım atmaya takati kalmıyor bende sona bırakmayı tavsiye etmiyorum kızlar 🤰🏻