DiplomaliEvHanimi 27ocakda tarlusalla adet olmustum bugun hala devam ediyo 😢😢 8.gun kipkirmizi peceyeye geldi baya korkmaya basladim doktr cevap vermio ondan yazmiom bi zarari olurmuki 😢 persmbe randevm var bugun 10da son femerayi icecem 😒😒😒
Tugce1803 DiplomaliEvHanimi e daha erken zaten 8.gün diyosun daha doktor bakacak geri gönderecek tekrar gel diyecek falan 11 12.günü buluyor
SumeyyeAhmet DiplomaliEvHanimi daha dr yumurta gelişimine bakacak canım hemera içer içmez olmuyor ki zaten mesela ben içtim bitti 2hafta sonra dr denemeye başlayın dedi takip etti haftada 1kez
DiplomaliEvHanimi Tugce1803 belki yumurta büyümüş olcak igne diyecek ondan dedim baya herseyide biliyosun ne gzul sanslisin?
Tugce1803 DiplomaliEvHanimi sağlıkçıyım çünkü o yüzden biliyorum.Hemen büyüme olmaz ilk kontrole çağıracak büyüme durumuna bakacak daha sonra tekrar gel diyecek eğer gereken olgunluğa ulaşmışsa iğneyi yaptır diyecek.
DiplomaliEvHanimi 13mm yumurta oluşmuş sağda 🙏🏻 Cumartesi bidaha bakacak rahim inceymis kanama 2gn once bittiği icin ilac yazdi. 😇 bakalim buyutmeye devam ortalama pazrtesi sali dedi buyukluge ulasma🙏🏻 Hadi hayırlısı 😞