Etzel Deletedmom386 mevsiminde her gün yarım nar yedim diyebilirim o kadar çok seviyordum hayatımda yemediğim kadar yedim 😄 çok şükür bişey olmadı :)
Manyakcadl Deletedmom386 instagramda bir doktor var dr banu cifti ; onun cok guzel yazilari oluyor bu tarz sorular icin mutlaka okumanizi oneririm😊
Cherry5 Yazlıkta nar ağacımız var kilolarca nar topladık ve Ben 3-5 aylar arası neredeyse her akşam bir tane yedim 😊 bir şey olmadı allaha şükür 🙏🏻
Deletedmom386 Etzel bende çok tüketmezdim ama şimdi hararetime iyi geliyor dolaptan çıkarıp tabaga ayırıyorum 😄
sokomel zararlı değil deniyor ama ben iki kere yedim ikisinde de tansiyonum düştü başım döndü. çok yemiştim ama. yersen de az yemeni öneririm.
Deletedmom386 sokomel aynen şuan iki narıda tane tane ayırdım koca bir tabak yedim midem bulandı şimdi 🙄
Deletedmom386 AsenaArda Aa ne tatlı. Ama bence bazı şeyler hep batıl ya işte ellersen leke yaparmış falan
aysenur30 Hamilelikte hiç yemediğim kadar nar Yeşim Allah’a şükür bişey olmadı ilk defa duydum ayrıca. Ben hurma maydanoz suyu gibi şeyleri düşük diye duydum birde ananas çok yemeyin denilmişti bir post ta