DuhaninAnnesi Ozlemzeynep hayır hiç yapmadın elimde 3 ovu vardı zaten dedim tutmazsa bidahaki aya kullanırım çatlamadan sonra ovu bitaktim
sinber @Ecmelbeyza @DuhaninAnnesi @Ozlemzeynep @Nuriay @Ebaki kızlar demin test yaptım regle 5 var ve gölge çizgiyi 9.dkda gördüm dua edin nolur hayırlısı olsun fotoda belli olmadığı için resim atmıyorum
Ecmelbeyza sinber vallahi de🤭yaaa Harika ya işte buuuuu 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💕oley hayırlı olsun . Ya cam kenarından falan at bakmak istiyorum 🤗🥰😍💫✨🎉🎁🎊🎀🎏🎈
Nuriay sinber canim Rabbim nasip etsin saglikla hayirli evlat olsun sana Kizlar bu gun az az mide bulantim oldu birde deminden kasiklarima hafiften sanci vuruyor acaba adet mi olucam
sinber Ecmelbeyza gölge çizgi hemen çıktı 9.dkda çizginin var olduğuna emin oldum da hani hamile miyim bilemedim kafam karışık
Ecmelbeyza sinber yaa neden olmasın ki olmayınca valla evir çevir naparsan yap çıkmıyo bide kağıt testler hassas tabi o da var
Ecmelbeyza sinber Nuriay ve ozlemzeynep bi müddet girmeme kararı aldılar sanırım ikisi de keyifsizdi. 🙇🏻♀️
ipeak Ecmelbeyza kııız bi bizmi kaldık şu kötü günlerde böle güzel haberler almak mutlu etti beni vallahi bakalım bende ayın 1 inde test yapcam hastalanmassam senin ne zamandı
Ecmelbeyza ipeak tam olayların ortasına geldin minnak hamile Sinem de şimdi yaptı o da hamile inşallah 🤗
DuhaninAnnesi ipeak yaa bende ikitest yaptım bende de silik cıktı hamilesin dediler emin olamıyorum hâlâ 😂 darısı başına olsun tez vakitte inşallah canım hergun dua ediyorum
Ecmelbeyza sinber Aaaa 🤭🤭🤭😂var işteee. Yaaa çok sevindim sağlıkla ilerlesin bide hemen çıkmış pembe çizgi görüyorum valla. Baksana bide iyi çıkmış erken olmasına rağmen 🎈🤗🎀🎉
Ebaki sinber kuzum hayırlı olsun haberlerini aldım cok sükür Rabbim e ya darısı diğer kızlara inşallah hep dua edıyodum sizlere sen ve minnak elendi sıra ipek aida ecmel Beyza da insallah onlarda hayırlı zamanda hayırlı evlatlarala sevinir 😘🤲🤲
DuhaninAnnesi sinber anaaaa dedim görünce gölge var ya işte 🙈🙈🙈 bu hamilelikse ben kesin hamileyimdir emin olurum shshhshs kaçıncı gün bugün? 🙈
sinber ipeak uygulamaya göre 5 gün var ama geçen kızlara söylemiştim hamile gibi hissediyorum ama psikolojik mi bilmiyorum diye bir de diğer hamileliklerimde de 4 gün kala öğrendim hep silik çizgi ile