ipeak kızlar buda benim dün akşam yaptım sonunda pik yaptı galiba bi baksanıza @DuhaninAnnesi @Ecmelbeyza @sinber
Ecmelbeyza ipeak Aa evet canım oldu sonunda 😊hafi hayırlısı gayet güzel çıkmış T çizgisi bakalım bi gün mü olcak 2 gün devam etcek mi
ipeak Ecmelbeyza bakalım yapmaya devam edicem dün annemdeydim eve geldim geç vakit amaan yapmıyım ya olmucak heralde dedim sonra hadi bi yapim dedim iyi ki yapmışım bi baktım koyu iki çizgi eşimde uyumuş bağıra bağıra girdim odaya ne oluyor die şaşırdı adam:):)
sinber ipeak ben olsam ara vermem kuzum çatlama zamanı belli değil içerde sperm kalsa da asidik ortam olduğu için o da belli değil bu yüzden atlamadan devam ederim
ipeak sinber tamam canım öyle yapıyım şu zamanlarda da insanın hiç içinden gelmiyor ama bi yandan da bebeğim olsun çok istiyorum :(
sinber ipeak akşam biz de eşimle konuştuk ya tutarsa bu ay napıcaz diye çnk öğrenir öğrenmez doktora gidip iğne yazdırmam gerekecek herşeyin hayırlısı rabbim duysun ben de bu aydan tedirginim
ipeak sinber aynen sıkıntılı günler allahtan hayırlısı inşallah en kısa zamanda kontrol altına alınırda rahat bir nefes alırız
DuhaninAnnesi sinber ya bende onu düşünüyorum olursa nasıl gidicem illaki beta tabiki yapmak lazım olmassa da adet olursam 3.günü de gitmem lazım ki hormon testi yaptırıyim nasıl olcak gitmeli miyim bilemedim😪
DuhaninAnnesi ipeak ay inşallah artık senide beklemeye alalım 🥰 hep aynı zamanlarda yumurtladik 😂 Sonunda piki görmüşsün oh çok şükür şimdi değerlendirme vakti 😇
sinber DuhaninAnnesi o değil de hepimiz aynı anda beklemedeyiz sakin kalıp ortalığı yumuşatacak kimse de kalmadı 😂😂 hepimizde bayram havası huniler elimizde birbirimizi gaza getirip dururuz artık
ipeak DuhaninAnnesi hahahah onun gibi birşey oldu delimisin diyor bana :):)ben ne zamandır bugünü bekliyorum kalk dedim biraz nazlandı ama kazanan ben oldum:)
ipeak DuhaninAnnesi daha çok imkan varsa özel hastaneleri tercih edin diğer vakalar şu anda genelde devlet hastanelerinde çünkü
sinber DuhaninAnnesi bakalım daha zamanımız var bekleyelim o zaman ki duruma göre tekrar değerlendirme yaparız ben bgn kızıma ilaç almak için çıktım 2 testte aldım elimin altında olsun bi daha çıkmiim diye hakkımızda hayırlısı olsun
DuhaninAnnesi ipeak ay benimkide bana önce doktora git gidene kadar yok diyordu ama emeğim çöpe gidecek dedim kıyamadı 35 gün özenle işemişim testlere yazık değil mi demiştim 😂😂😂 hayır bide uzun sürdü zaten pik görmek koyar insana degerlendiremese
DuhaninAnnesi ipeak yok zaten devlete adım atmaya cesaret edemem özele gidicemde gitmeli mi bilemedim hamile kalırsam mecbur da kalmazsam bu ay hormon testi yaptırmazsam bi ayim daha çöpe gidicek
DuhaninAnnesi sinber markete gitmek için bile kapanis bekliyoruz o saatlerde kalabalık olmaz diye 🙄 ama hava alasim geliyor bunaldim günlerdir evdeyim dışarı çıkıp dolaşsak nolur ki ya
Zeynep_zey DuhaninAnnesi ben 4.gün kan verdim 8 çıktı 4gün sonra tekrar yaptım yani adetimin üzerinden 8gün geçti 179 çıktı 5haftalık filan dedi doktorum şuan 18haftalık hamileyim tek yumurta ikizlere kızlarıma hamileyim