DuhaninAnnesi sinber Ecmelbeyza @Ebaki kizlar çatlama olmuş 🙈 https://imgyukle.com/i/JQVMyh şimdi 24 saatim mi var ama belkide gece filan çatlamış olabilir dimi? Ay belkide şuan dolleniyodur 😂😂
Ebaki DuhaninAnnesi Evet olmuş kuzum sen bu geceyi es Geç sabah değerlendir bi de çok heyecn yapma olacağa bırak
DuhaninAnnesi ipeak kuzum benimde gittikçe koyulasti sonra birden pik yaptı bekle bakalım olur inşallah
Ebaki DuhaninAnnesi erken kalkın 😂😂😂ula bnm herif sabah da durmay kaçtım ondan babamin evine geldim😂😂😂😂
Ebaki DuhaninAnnesi kuzum bn dün test yaptım ya ilk hiç çizgi çıkmamis gibi gözüküyor du dikkatli bakmadım sonda dikkatli baktım baya ince bi çizgi vardı arkadaşıma gösterdim o da var dedi perşembe tekrar test yapıcam inşallah hayırlısı olur da peşinden siz de gelirsiniz 😊😊😊
DuhaninAnnesi ipeak bugün sabah gitmesi gerekiyordu ama 5dk daha diyip 10 da kalktı sen düşün 😂 hayatta kaldıramam uykuya düşkün mecbur uyumadan halledicez işleri 🤭
ipeak DuhaninAnnesi ay benimkide öyle ya uyku yüzünden kaçırdığım yumurtlama günlerim oldu neyse bebek olsun da bu uykulu günlerinin acısını ozaman çıkarırız:)bakalım ozaman uyuyabiliyorlar mı:)
DuhaninAnnesi ipeak hah işte bende bunu dedim acısını çıkarırım diye 😂 gerçi adam top atsalar uyanmayan cinsten 😂😂
DuhaninAnnesi Ebaki ay çok mutlu olduummmmm 🥰🥰 Izin günlerinde benim herifte öyle nedense izin gunhnde zabaanan uyaniyo 😂😂😂
Ebaki DuhaninAnnesi ama korkuyorum cnm ya ya kimyasal olursa daha önce ki öyle oldu 7 aydır da olmuyo bebeğimiz bi de çizgi ince olunca var demek oluyor mu cinden akıntı çok var belim ağrıyor ama adet olucam zamanda öyle oluyo ya hayırlısi artık ya😊😊
Ebaki ipeak inşallah cnm çizgi çok silik telefonda gözükmüyor ama bn görüyorum arkadaşım da gördü hamilelik olur mu ki kafam karışık ama bi yandan da heyecanlı
DuhaninAnnesi Ebaki biliyosun adet belirlileri ile hamilelik belirtileri neredeyse aynı 🤭 ikinci çizgi silikte olsa hamilelik var demektir kuzum cunk u defalarca test yaptım yoktu ve hiç bir şekilde çizgi cikmadi🤭
Ebaki DuhaninAnnesi yaaaa 😊😊😊inşallah canım bn de öyle hiç silik çıkmadı altını üstüme çevirdim ama yoktu bunda var inşallah doğrudur cnm 😊😊