Ebaki kuzum şöyle anlatayım ben 11 aylık evliyim bazen tam olarak birleşme oluyor yani acıda hissetmiyorum gibi ama çoğu zaman sanki ilerde bi duvara carpiyor helede sin dakikalarda diyeyim sen anla. Haliyle biraz ittirince birşey var içeride o geriliyo sonra bende ayna yardımıyla baktım 2 cm ilerde gözle görünen birşey var ortasında delik olan netten baktım kızlık zarına benziyo rahim ağzı iki cn aşağıda olup gözle görünmezmiş zaten sigorta sıkıntımız vardı doktora da gitmedim ilk gece de de zorlamıştık 3 4 gün sonunda kanama olunca heralde bitti dedik ama sanırım bendeki zar kalın ve etli çünkü gördüğüm se y etli bir yapi bi kere alıştırmak için parmağımı soktum yavaşça girdi ve içerisi tirlikti bir yapi bildiğim,okuduğum kadarıyla tırtıklı olması haz vermesi açısından e ama benim o kisimin önünde dediğim etli yapıda var kapalı yani haliyle ilişki sırasında orayla temas yok sadece o içerdeki neyse oraya çarpıyor 😔oda geriliyor rahim agzidir diye düşünmüştüm ama bu kadar aşağıda olmaz dediler aklıma bir-tek zarın etli oldu gu ve yırtılma olmadığı geliyor 😪 adamda haklı zehir oluyor ona da çoğu zaman kendimi sıkıyorum bitsin diye. Halbuki acısız kolaylıkla yapılan birşeymiş ilişkide bulunmak hatta bazı arkadaşlarım içerisinin boş olduğunu gayet rahat girdigini söylüyor anlayacağın bende sorun var belli sigortayı da çok şükür hallettik artık gidebilirim. Yum görünce değerlendirelim dedik ama acı olunca can havliyle bacaklar kesildiği icin eşim yarıda bıraktı istemedi 😔 ipeak